Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Ea și Răzvan Simion au format unul dintre cele mai frumoase cupluri. Nimeni nu ar fi că se vor despărți vreodată, dar viața este plină de surprize. Vestea că au luat-o pe drumuri diferite a șocat pe toată lumea.

Artista este o femeie de succes și o duce bine pe toate planurile. Fiecare piesă pe care o lansează ajunge pe primele locuri în Trending, dar și la inimile oamenilor. Recent, ea și Cornel Ilie și-au unit forțele și au lansat o melodie pe care fanii au iubit-o de la prmul play. Despre ei s-a zvonit chiar că ar forma un cuplu.

Lidia Buble, mai sinceră ca oricând

Atât Lidia Buble, cât și Cornel Ilie au negat aceste zvonuri. În videoclipul piesei respective, artiștii s-au comportat ca niște adevărați îndrăgostiți. Cântăreața a spus la vremea aceea că sunt doar niște actori foarte buni și nimic mai mult. Admiratorii lor nu au crezut aceste vorbe, mai ales că și Cornel Ilie a divorțat de soția sa.

Vedeta a fost mereu extrem de rezervată când a venit vorba despre viața sa personală. A preferat să își păstreze trecutul departe de ochii curioșilor, cel mai probabil de teama de a nu fi judecată. Despărțirea de Răzvan Simion i-a făcut pe toți să își pună diferite semne de întrebare. Acum mulți stau și se gândesc care este realația actuală dintre cei doi.

Lidia Buble, dezvăluiri despre relația cu Răzvan Simion. Cum se înțeleg cei doi: ”Aoleu...”

Ei bine, Lidia nu a mai suportat să audă în toate părțile povești despre ei, așa că a dat cărțile pe față. Ce le-a povestit ea fanilor a surprins pe toată lumea. A dat dovadă și de această dată de sinceritate, iar internauții o apreciază pentru asta.

”Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, a spus Lidia Buble pe pagina sa de Instagram, într-o ședință de întrebări venite din partea fanilor.