Lidia Buble nu mai suferă după despărțirea de Răzvan Simion. Cel puțin asta reiese din ultimele sale postări de pe social media. Artista și-a revenit și este gata pentru un nou început. În plus, a luat o decizie radicală extrem de importantă pentru viitorul ei. Are de gând să lase trecutul în urmă, pentru că nu mai poate repara nimic.

Vestea că Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit a căzut ca un șoc la vremea aceea. Fanilor le-a fost greu să creadă că cei care au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din România și-a spus adio.

Ei au sperat până în ultima clipă că se vor întoarce unul la celălalt, dar nu a fost deloc așa cum au crezut ei. Cele două vedete și-au văzut în continuare de viața lor, deși în unele momente nu le-a fost deloc ușor.

Lidia Buble, gestul care i-a uimit pe toți

Lidia Buble s-a concentrat tot mai tare pe cariera ei. A decis să facă muzică, lucru care o face atât de fericită încât nu poate exprima în cuvinte ceea ce simte. De exemplu, în ultima sa colaborare cu solistul de la Vunt, Cornel Ilie, a avut un succes imens. În aproximativ o lună de lansare, melodia lor a adunat peste 6 milioane de vizualizări și s-a situat zile în șir pe primele locuri în Trending.

Acum, Lidia Buble este gata să lase trecutul în urmă. Frumoasa artistă a luat o decizie extrem de importantă și le-a vorbit fanilor de pe Instagram despre ea. Pe rețelele sociale petrece extrem de mult timp și este foarte apropiată de cei care îi acordă din timpul lor. Ei bine, ea le-a spus internauților că a mers la o clinică, pentru a renunța la unul dintre tatuajele sale, pe care regretă că și l-a făcut.

Lidia Buble, dovada că a trecut peste despărțirea de Răzvan Simion. Ce și-a propus artista: „Fără cicatrici”

„Am venit să-mi fac a treia ședință pentru îndepărtarea tatuajului aici, la clinică. Sunt foarte fericită, pentru că până acum am făcut abia două ședințe și deja s-a dus super, super mult și… fără cicatrici”, a spus Lidia Buble la InstaStory.