Lidia Buble, în vizită la Cornel Ilie acasă. Ce a povestit vedeta: „Ne-am desfășurat în toată splendoarea”
in

Lidia Buble, în vizită la Cornel Ilie acasă. Ce a povestit vedeta: „Ne-am desfășurat în toată splendoarea”

Lidia Buble a vorbit despre momentul în care l-a vizitat pe Cornel Ilie.

Lidia Buble face ea ce face și atrage toate privirile asupra ei. Zilele trecute, cântăreața și-a unit forțele cu solistul de la Vunk, Cornel Ilie. Cei doi au lansat împreună frumoasa piesă „Vino, du-te”, care a ajuns imediat la inimile fanilor. Încă de la primele ore de la lansare, aceasta a făcut o mulțime de vizualizări pe YouTube. A urcat ușor, ușor și în Trending unde o ocupă și acum o poziție destul de bună.

Despre cele două vedete s-a tot zvonit în această perioadă că ar fi împreună. O vreme ei nu au dat nicio declarație în acest sens. Chiar dacă nu simțeau nevoia să o facă, ei au decis să le ofere o serie de explicații fanilor, care sunt mereu alături de ei. Artiștii au lămurit pe toată lumea spunând că au relație strict profesională, că au lansat doar o piesă împreună și nu formează un cuplu. Mulți nu i-au crezut pe cuvânt.

Lidia Buble, dezvăluiri de senzație

Lidia Buble a încercat să explice și faptul că sunt doi actori foarte buni și de aceea totul a ieșit atât de bine. Videoclipul piesei pe care au lansat-o recent a fost cel care le-a dat cel mai mult de gândit internauților. Blondina și Cornel Ilie apar în niște ipostaze tandre și se comportă ca niște adevărați îndrăgostiți.

Lidia Buble, în vizită la Cornel Ilie acasă. Ce a povestit vedeta: „Ne-am desfășurat în toată splendoarea”

Când apele se mai liniștiseră puțin, Lidia Buble a deschis un subiect sensibil. Ei bine, ea și Cornel Ilie au mers să își promoveze piesa în câteva dintre cele mai urmărite emisiuni de la noi. În cadrul uneia dintre ele, cântăreața a făcut o dezvăluire de senzație. Se pare că a fost acasă la Cornel, acolo unde s-ar fi simțit în largul ei. Fanii au luat foc, după ce au auzit toate aceste lucruri venite chiar din parte ei.

„Eu m-am dus la el acasă. Mi-a pregătit frumos o cameră, unde eu și echipa mea ne-am desfășurat în toată splendoarea”, a spus Lidia Buble, la Teo Show.

Alex Velea și-a concediat impresarul în plin scandal cu Lino Golden: "A spus că nu vrea să fie târât în..."

Alex Velea și-a concediat impresarul în plin scandal cu Lino Golden: „A spus că nu vrea să fie târât în…”

Jador, adevărul despre relația cu Carmen de la Sălciua. Artistul a dat cărțile pe față: "Sper să nu aud apoi că..."

Jador, adevărul despre relația cu Carmen de la Sălciua. Artistul a dat cărțile pe față: „Sper să nu aud apoi că…”