Lidia Buble a simțit din plin nevoia de o vacanță într-un loc cu mult soare, așa că nu a mai stat pe gânduri și a plecat direct într-un loc exotic, care să o scape de vremea mohorâtă și rece, așa cum este la noi în țară. Artista nu putea să nu le încânte privirile și fanilor săi din mediul online cu niște imagini parcă desprinse din paradis. Lidia și-a etalat formele apetisante într-un peisaj de vis.

Lidia Buble nu știe ce înseamnă vremea mohorâtă, căci diva se află în cel mai însorit și exotic loc. Dorul de vară, de temperaturile ridicate și de briza mării au determinat-o să-și facă bagajele și să dea fuga într-o locație de vis, cu multă căldură de la soarele fierbinte.

Lidia Buble, ipostază incendiară direct de pe plajă! Artista a încins tot internetul / FOTO

O locație excelentă pentru ca Lidia Buble să-și scoată costumele de baie de la naftalină și să-și etaleze corpul tras prin inel pe nisipul fierbinte. Zis și făcut! A plecat din România, însă nu a uitat deloc de fanii ei. Diva le-a făcut ziua mai bună, mai ales bărbaților de pe pagina ei de Instagram, cu imagini răvășitoare.

„Drink your 🥥 (bea din nuca ta de cocos)”, a scris ea, fără alte detalii.

Lidia Buble a scos la înaintare tot ce avea mai frumos

Naturală din cap până în picioare, Lidia Buble se mândrește cu niște forme generoase lăsate de mama natură. Un detaliu rămâne, însă, necunoscut pentru fani, pentru că Lidia Buble a plecat pe o plajă exotică, însă nu știm cu exactitate unde. În ciuda întrebărilor pe care le-a tot primit de la fani, Lidia nu a oferit un răspuns în acest sens.

Lidia Buble, ipostază incendiară direct de pe plajă! Artista a încins tot internetul / FOTO

Chiar și așa, Lidia Buble ne-a oferit altceva mult mai apetisant, mai exact fotografiile în care apare într-un costum de baie care îi pune în evidență toate formele. Nu e de mirare faptul că admiratorii au lăsat fel și fel de comentarii, au avut și motive ”serioase” să o felicite pe artistă pentru felul în care arată.

Lidia Buble, ipostază incendiară direct de pe plajă! Artista a încins tot internetul / FOTO

Unul dintre fani chiar l-a ”invocat” pe fostul partener de viață al Lidiei, făcând glume pe seama situației.

„Poza e pentru Răzvan sa îi faci ciudă?”, este curiozitatea unui fan.