Lidia Buble, la un pas de a-și ucide sora. Lorena, declarații șocante despre artistă: „Nu mai aveam mult de trăit”

Lidia Buble a pus viața uneia dintre surorile sale în pericol.

Lidia Buble, la un pas de a-și ucide sora. Lorena, declarații șocante despre artistă: "Nu mai aveam mult de trăit"

Lorena, sora Lidiei Buble, a împlinit recent frumoasa vârstă de 18 ani. De ziua ei, artista i-a transmis acesteia un mesaj extrem de emoționant pe social media. Este recunoscătoare că Dumnezeu i-a oferit o soră precum ea și o iubește din tot sufletul. Cele două sunt extrem de aproapiate, dar puțină lume știe că frumoasa cântăreață era pe punctul de a o ucide.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion provine dintr-o familie extrem de numeroasă. Ea mai are încă 10 frați și surori, iar Lorena este cea mai mică dintre ei. Recent, ea le-a povestit fanilor ei de pe Instagram cum era să moară din cauza neatenției de care a dat dovadă cântăreața. Este profunde recunoscătoare pentru faptul că este în viață și pentru că este sănătoasă.

Lorena este recunoscătoare pentru tot

Mezina familiei Buble a dus o luptă pentru viața sa, încă dinainte de a veni pe lume. După ce mama ei a rămas însărcinată cu ea, femeia a fost sfătuită să avorteze de unul dintre medicii care o consultase. El a avertizat-o că ea sau copilul pe care urma să îl nască ar putea să moară, dar ea nu acceptat ideea de a face avort.

Lidia Buble, la un pas de a-și ucide sora. Lorena, declarații șocante despre artistă: "Nu mai aveam mult de trăit"

Zilele au trecut, ei s-au rugat la Dumnezeu, iar Lorena s-a născut în anul 2002. Nici momentul naterii nu a fost unul prea ușor pentru ea, pentru că a avut cordonul ombilical înfășurat în jurul gâtului.

Din fericire, a depășit toate aceste probleme și acum este o femeie frumoasă cu o voce superbă, care arată extrem de bine și care își face părinții mândri de fiecare dată. După toate acestea, când avea doar luni, sora ei a scăpat-o din brațe și ar fi avut toate șansele să nu scape cu viață. A avut noroc!

,,Lidia m-a scapăt din brațe la două săptămâni de când m-am născut. Am avut fisură pe craniu, de la bărbie până la ceafă. Foarte grav, mi-am spart capul, doctorii nu mi-au dat șanse multe să trăiesc. Vă imaginați copil de două săptămâni aruncat pe gresie; sora mea mă arunca în sus și mă prindea. La un moment dat nu m-a mai prins. Frații mei s-au adunat toți și s-au rugat pentru mine foarte mult. După ce s-au rugat toți pentru mine, fisura nu mai exista. Era atât de gravă fisura, nu mai aveam mult de trăit, iar după ce s-au rugat fisura a dispărut”, a povestit Lorena.