Lidia Buble, mândră de sora sa. Lorena a împlinit 18 ani: „Cea mai frumoasă ființă creată de Dumnezeu”

Lorena, sora Lidiei Buble, și-a sărbătorit ziua de naștere.

Lidia Buble, mândră de sora sa. Lorena a împlinit 18 ani: "Cea mai frumoasă ființă creată de Dumnezeu"

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă și extrem de frumoasă. Iar dacă nu știați îndrăgita cântăreață are zece frați și surori pe care îi iubește în egală măsură, deși cu unii dintre ei se vede mult prea rar pentru că sunt plecați din țară. Cu toate acestea este mereu cu gândul la ei și le duce dorul, după cum chiar ea a declarat de mai multe ori. Pe cea mai mică dintre ei o cheamă Lorena, iar recent a împlinit vârsta de 18 ani.

Un lucru mai puțin cunoscut despre aceasta este că medicii i-au dat șanse mici de supraviețuire. Dar Lorena s-a încăpățânat și a apărut pe lume ca printr-o minune și, cu toate că a avut probleme serioase în cei 18 ani de viață, le-a depășit pe toate.

Sora vedetei este de o frumusețe rară, iar Lidia este cu atât mai mult mândră de ea. Unii afirmă despre mezina familiei că este cea mai frumoasă dintre surorile sale, iar imaginile stau drept dovadă.

Lorena este o persoană norocoasă

Recent, ea le-a povestit fanilor de pe Instagram că mama ei a fost sfătuită să avorteze. Ar fi fost periculos să o nască, pentru că ea sau bebelușul ar fi putut să își piardă viața. Provenind dintr-o familie de creștini, în care soțul este preot, mama ei nu a renunțat la sarcină. Astfel s-au rugat toți pentru binele ei și al fiicei sale, și astfel printre rugăciuni a venit pe lume o fetiță complet sănătoasă.

Lidia Buble, mândră de sora sa. Lorena a împlinit 18 ani: "Cea mai frumoasă ființă creată de Dumnezeu"

Lorena este extrem de recunoscătoare pentru tot ceea ce i s-a întâmplat, familia fiind totul pentru ea. Părinții ei au fost și sunt un adevărat exemplu pentru aceasta. Când a împlinit vârsta de 18 ani, Lidia Buble a transmis un mesaj plin de emoție pe Instagram în care a vorbit în cel mai înălțător mod despre sora ei. Cuvintele sale i-au mișcat pe fani până la lacrimi.

 „21.11.2002 s-a născut cea mai FRUMOASĂ ființă creată de Dumnezeu. La muuulți ani binecuvântați, DRAGOSTEA MEA! TE IUBESC cu o dragoste NEMĂRGINITĂ!„, a mărturisit Lidia Buble pe Instagram, unde ține legătura cu fanii săi.