Lidia Buble și Cornel Ilie de la Vunk și-au unit forțele și împreună au lansat piesa “Vino, du-te”. Despre cei doi artiști au apărut nenumărate zvonuri despre faptul că ar forma un cuplu. Acestea au fost alimentate și de faptul că artistul a divorțat recent de soția sa. În plus, cântăreața este și o femeie singură, pentru că au trecut câteva luni de când s-a despărțit de Răzvan Simion. Mulți au fost de părere că solisttul de la Vunk a divorțat de soția sa pentru celebra artistă. Ei bine, acum sunt doi oameni singuri pe care nu îi oprește nimeni și nimic să fie împreună.

Lidia Buble, s-a îndrăgostit

Cei doi ariști au mers recent în emisiunea prezentată de fostul iubit al Lidiei Buble și de Dani Oțil. Acolo, ei au dat mai multe detalii despre piesa lansată de curând și și-au pus fanii din nou pe gânduri. Melodia este una sensibilă, cu o poveste impresionantă. Asta nu este tot! În videoclip, ei apar în ipostaze tandre întocmai ca doi îndrăgostiți.

Lui Cornel Ilie nu îi place să discute despre viața personală în mediul online. Cu toate acestea, el a fost cel care are a dat veste divorțului în urmă cu o lună pe pagina sa de Facebook. De atunci, fanii sunt tot mai siguri că noua lui cucerire este fosta iubită a lui Răzvan Simion. Ei bine, nu au vorbit despre relația lor în emisiune, ci doar despre melodia care face deja furori pe YouTube.

Lidia Buble, mărturisile care i-au lăsat mască pe fani. Ce a declarat vedeta în emisiunea fostului iubit: "M-am îndrăgostit"

“Vino, du-te”fost scrisă într-o zi de martie, în carantină, de solistul trupei Vunk. Este o poveste de dragoste plină de incertitudini și le-a cucerit inimile ascultătorilor de la primul play. Lidia Buble a vorbit despre piesă și a spus că s-a îndrăgostit imediat de ea.

“Eu îi apreciez de foarte mult timp pe băieții de la Vunk și mi-am dorit foarte mult o piesă cu ei și cred că acum s-au aliniat planetele și cred că acesta a fost momentul potrivit potrivit pentru noi să lansăm o piesă. Pentru mine este important să îmi placă de la primul play și să îmi placă îainte de a ajunge la refren. Iar pot să spun că de această piesă «Vino, du-te» m-am îndrăgostit de la primele acorduri. Mi-a plăcut foarte mult și am zis gata, asta este piesa. Am făcut o treabă tare faină și am avut o chimie bună”, a povestit Lidia Buble.