Lidia Buble a reușit să depășească situația dificilă în care se afla. Cântăreața nu a avut cel mai bun ani, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Din cauza pandemiei de coronavirus, toate concertele sale au fost anulate. În plus, ea a trecut și printr-o despărțire, care a afectat-o extrem de tare.

Artista este o femeie puternică și a dat dovadă de multe ori de acest lucru. Nu s-a dat bătută niciodată și a luptat din greu pentru visurile sale. Ea a trăit într-o familie numeroasă, care nu își permitea prea mult. Avea lucruri pe care și le dorea, dar pe care nu și le permitea. Când s-a mutat în București, nici măcar nu visa să ajungă acolo unde este acum.

Lidia Buble și-a deschis inima în fața fanilor

Nu mulți știu despre ea faptul că a lucrat o vreme ca bonă. A fost și este o mare iubitoare de copii, iar acest lucru a ajutat-o enorm. Cel care a descoperit-o a fost Adrian Sînă. De atunci, toată lumea îi ascultă piesele, care ajung mereu în Trending. Recent, ea a lansat o piesă de senzație în colaborare cu Cornel Ilie, solistul de la Vunk.

Cei doi s-au potrivit foarte bine pe piesă, iar videoclipul a fost cel care a atras cel mai tare atenția. Despre ei s-a zvonit că ar forma un cuplu, dar ambii au declarat că nu este deloc așa; dacă au scos o melodie, nu înseamnă că este ceva mai mult între ei.

Lidia Buble, mesaj dur după despărțirea de Răzvan Simion. Fanii au rămas mască: " Să treci peste este ok"

Una dintre ultimele postările ale sale le-a atras imediat atenția internauților. Din câte a spus chiar Lidia Buble se pare că a trecut peste despărțirea de Răzvan Simion. Se concentrează mult mai mult pe cariera ei în aceste clipe.

„Divorțul este ok. Despărțirea este ok. Să o iei de la capăt este ok. Să treci peste este ok. Ce nu este ok este să rămâi undeva unde nu ești prețuit și apreciat.”, se arată în mesajul repostat de Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.