Lidia Buble, mesaj ferm pentru cei care îi critică forma nasului! Artista a dat un răspuns epic

Lidia Buble s-a aprins din nou pe rețelele de socializare. A transmis un mesaj prin care a dat clasă celor care o critică.

Lidia Buble, mesaj ferm pentru cei care îi critică forma nasului! Artista nu se lasă nici de această dată

Lidia Buble este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi din țară. Este talentată, frumoasă și foarte carismatică. Cu toate acestea, ea nu poate fi pe placul tutror, iar răutăcioșii din mediul online o critică deseori din cauza nasului ei care, spun aceștia, ar fi mult prea mare.

Frumoasa divă este o artistă care are foarte mult succes și nu doar în țara noastră. Se bucură de aprecierile și părerile pozitive din partea multor fani și nu poate să fie decât recunoscătoare pentru faptul că are atât de mulți admiratori care îi apreciază munca și felul său de a fi.

Aceasta are parte, în fiecare zi, de fel și fel de păreri, fie pro, fie contra. De regulă, fanii ei se împart în două categorii: cei care o iubesc și o admiră din plin fix așa cum este ea, și cei are îi aruncă provocări prin criticile lor.

Însă Lidia Buble nu se lasa intimidata de nimeni si continua cu incapatanare sa-si pastreze personalitatea si aspectul fizic neschimbate. De fiecare dată vedeta a răspuns criticilor într-un mod ferm, civilizat, dar, în același timp, a știut și cum să-i pună la punct pe așa zișii hateri.

Lidia Buble, mesaj ferm pentru cei care îi critică forma nasului! Artista nu se lasă nici de această datăLidia Buble, mesaj ferm pentru cei care îi critică forma nasului! Artista nu se lasă nici de această dată

Lidia Buble își iubește corpul fix așa cum este

Nu cu mult timp în urmă, frumoasa Lidia Buble a postat o fotografie din profil, ocazie cu care forma nasului ei a putut fi bine observată din plin. Cei care au apreciat felul în care ea își asumă identitatea și personalitatea au fost repede contracarați de valul de critici și comentarii răutăcioase.

Însă răspunsul pe care vedeta l-a dat celor care o critică a fost legendar și merită un „You go, girl!”.

„Cât timp îmi mai analizați voi nasul ăsta a [email protected]#${7b559d9bc0b5bb726961c416e0eebc06f528451fbebdeac336664fab44521158} de sexy… eu mă duc să mai fac un HIT și poate niște cumpărături! MWAAAH!”, a transmis Lidia Buble pe contul ei de Instagram.

„Sunt atât de sexy cu nasul ăsta mare. Imi dă o senzualitate aparte […] l-aș face și mai mare dacă aș putea. Voi nu știți să apreciați creația lui Dumnezeu. Voi apreciați mai mult ce iese din mâinile doctorilor. Tot ce este natural este sexy, frumos și elegant și orice mai vreți voi”, mai spunea artista pe Internet la un moment dat.