Lidia Buble, mesaj subtil pe TikTok. Vedeta a uimit pe toată lumea cu ultima sa apariție: „Dacă vă mai luați de nasul meu …”

Lidia Buble s-a mutat pe TikTok. Se pare că și-a luat și umorul cu ea.

Lidia Buble, mesaj subtil pe TikTok. Vedeta a uimit pe toată lumea cu ultima sa apariție: "Cum să fie una mai frumoasă"

TikTok-ul a devenit una dintre cele mai folosite aplicații din ultima vreme. Tot mai multă lume a început să petreacă timp pe această rețea socială. Marele avantaj pe această platformă este că poți deveni foarte ușor viral, iar vedetele s-au prins și ele asta.

Multe artiste de la noi se filmează tot mai des și ajung să facă sute de mii de aprecieri în doar câteva minute. Lidia Buble a început și ea să posteze pe TikTok și are succes. Vedeta se filmează în tot felul de ipostaze, iar fanii ei se amuză copios pe seama postărilor sale originale.

Zilele acestea, probabil din plictiseală, cântăreața a făcut o serie de filmulețe care au ajuns imediat pe placul internetului. Ea a ales să poarte o pijama roz și și-a făcut niște codițe care îi veneau extrem de bine.

Lidia Buble se amuză pe TikTok

Ea a ales să folosească o serie de sunete, ce au devenit deja virale pe TikTok, cu care a experimentat în cel mai amuzant mod posibil. Bineînțeles că nu s-a putut abține și în dreptul acestora le-a transmis anumite mesaje celor care îi dau cu hate.

Cele mai dese critici i-au fost aduse pentru aspectul fizic, în special pentru faptul că nasul său este mult prea mare. Lidia a declarat în repetate rânduri că nu o deranjează felul în care arată și că nu nu își va opera nasul niciodată, pentru că așa a lăsat-o Dumnezeu. Legat de asta, ea a scris câteva cuvinte pe internet.

„Dacă vă mai luați de nasul meu… POOOC😠👊🍭 „, scrie Lidia Buble în dreptul uneia dintre postări.

Lidia Buble, mesaj subtil pe TikTok. Vedeta a uimit pe toată lumea cu ultima sa apariție: "Cum să fie una mai frumoasă"

Asta nu este tot! Ea a mai transmis un mesaj subtil despre care mulți cred că îi era adresat actualei iubite a lui Răzvan Simion. Dacă este sau nu așa, pentru cei care-și dau cu părerea contează mai puțin. Cert este că filmările sunt extrem de amuzante.

„Cum să fie? Cum să fie una mai frumoasă? Eu sunt cea mai frumoasă!” a scris ea în dreptul unei alte postări de pe TikTok.