Lidia Buble nu se mai poate opri din plâns! A vărsat lacrimi amare pe Internet! ”Uite ce mi-au făcut”

Lidia Buble a izbucnit în plâns pe Instagram, mărturisind fanilor care este motivul pentru care s-a emoționat.

Lidia Buble nu se mai poate opri din plâns! a vărsat lacrimi amare pe Internet! ”Uite ce mi-au făcut”

Lidia Buble nu mai are nevoie de nicio prezentare! Este una dintre cele mai admirate artiste de la noi din țară. Are foarte mulți admiratori în mediul online cu care ține zilnic legătura. Diva îi ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Cu bune, cu rele, Lidia vine în fața fanilor și le împărtășește trăirile și gândurile ei.

Frumoasa artistă știe foarte bine că fanii ei de pe Instagram o susțin orice ar fi, așa că vedeta nu se sfiește niciodată să se arate pe rețelele de socializare chiar și în cele mai sensibile momente ale vieții ei. De-a lungul timpului ne-a obișnuit cu o sinceritate și o transparență ieșite din comun, așa că nici de data aceasta nu avea vreun motiv să se abată de la regulă.

Care este motivul lacrimilor Lidiei Buble

Se știe faptul că Lidia Buble este o persoană foarte puternică și că are un caracter de felină. Cu toate acestea, și cel mai puternic om are momente de slăbiciune. Lidia Buble a experimentat o astfel de senzație în mediul online, în fața fanilor ei. Foarte emoționată fiind, artista a început să plângă și să le povestească fanilor de ce se afla în acea stare.

Lidia Buble nu se mai poate opri din plâns! a vărsat lacrimi amare pe Internet! ”Uite ce mi-au făcut”Lidia Buble nu se mai poate opri din plâns! a vărsat lacrimi amare pe Internet! ”Uite ce mi-au făcut”

Nu e cazul să vă speriați sau să vă faceți griji pentru că Lidia Buble nu a plâns pentru că cineva a rănit-o, ci a fost vorba de lacrimi de fericire. Sora ei a publicat niște versuri dintr-o poezie care au emoționat-o profund pe Lidia Buble. Artista își iubește necondiționat familia și nu ratează nicio ocazie de a le spune cât de mult contează pentru ea și cât de mult îi iubește.

„Uite ce mi-ai făcut, Lori. Ți-am citit poezia scrisă de tine toată și asta este reacția. Sunt cea mai mândră că ești sora mea. Ești un geniu, efectiv. Te iubesc!”, a spus Lidia Buble pe Instagram.

Lidia Buble este o femeie puternică, dar, în același timp, foarte sensibilă atunci când vine vorba despre familia ei. Se trage dintr-o familie mare, cu mulți copii, și toți se înțeleg de minune între ei.