Atunci când vine vorba de dragoste, mai ales în ceea ce o privește pe Lidia Buble, subiectul devine din ce în ce mai complicat în ochii fanilor. Artista oferă impersia că s-ar afla într-o relație, însă după aceea imediat bate în retragere, iar admiratorii ei nu știu ce să mai creadă.

Lidia Buble duce o viață prosperă și este împlinită din punct de vedere profesional. În schimb, în ceea ce privește viața amoroasă, lucrurile sunt un pic mai complicate. În momentul de față doar muzica să fie unica sa iubire? Ne-a obișnuit cu sinceritatea de fiecre dată, aș că nici de această dată nu s-a abătut de la regulă.

După despărțirea de Răzvan Simion, cu toții ne-am fi așteptam ca artista să își facă o nouă relație. Ultima vacanță în care a fst, mai exact în Zamzibar, a adus multe semne de întrebare. În urma mai multor indicii, s-ar fi zvonit că Lidia Buvle ș-a petrecut vacanța în compania unui medic estetician celebru de la noi din țară. Până acum, cei doi nu au oferit niciun răspuns care care să ne lămurească.

Lidia Buble iubește din nou?

Viața artistei a devenit din ce în ce mai interesantă în ultima vreme. Dovadă în acest sens stă numărul mare de întrebări pe care artista îl primește zilnic din partea fanilor ei legate de viața amoroasă de după despărțirea de Răzvan Simion. dacă până acum ceva vreme blondina se afișa foarte fericită în brațele matinalului, iar toată lumea știa cu cine se iubește, de o vreme Lidia păsrează o tăcere imensă și o discreție foarte mare din acest punct de vedere.

Un fan destul de direct și curios a întrebat-o pe Lidia dacă se află într-o relație în acest moment, având în vedere faptul că după zvonurile care au apărut în ultima vreme am spune că da.

Cu toate aceste presupuneri și zvonuri la pachet, Lidia Buble a dat de înțeles că nu are de gând să mărturisească nimic despre acest subiect.

”Se pare că multe, dar despre care eu nu știu absolut nimic”, a spus Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.