Cuvintele de laudă nu ajung pentru a o descrie pe Lidia Buble. Se numără fără îndoială printre cele mai frumoase și îndrăgite artiste din România și face furori de fiecare dată cu vocea și talentul cu care a fost înzestrată. Și cum este iubită de o mulțime de fani, focoasa blondină a reușit să-i surprindă din nou pe cei din mediul online.

Lidia Buble s-a afișat în brațele unui artist cunoscut! Cine este tânărul alături de care radiază

Cântăreața s-a afișat în brațele unui artist cunoscut și i-a uimit pe toți. Nu, nu este vorba despre o nouă relație, dacă la asta vă gândeați, ci la o nouă colaborare muzicală. După cum puteți observa și în imaginea din galeria foto, Lidia Buble și Andrei Bănuță s-au fotografiat împreună, direct din studio, în timp ce interpretează o piesă.

Lidia Buble s-a afișat în brațele unui artist cunoscut! Cine este tânărul alături de care radiază

Mai mult ca sigur cei doi artiști le pregătesc o surpriză de proporții fanilor, care așteaptă cu sufletul la gură o nouă piesă de suflet, așa cum doar Lidia Buble știe să scoată. Și dacă pe plan profesional totul merge ca pe roate, pe plan sentimental, frumoasa vedetă a decis să ia o pauză de la relații.

Deși s-a zvonit că Lidia Buble ar fi format un cuplu ba cu solistul trupei ”Vunk”, Cornel Ilie, ba cu celebrul medic estetician Ensar Duman, artista a demontat de fiecare dată zvonurile și a declarat că este singură. Cu toate că Răzvan Simion și-a găsit sufletul pereche după despărțirea de blondină, aceasta a decis să se axeze mai mult pe carieră.