Lidia Buble s-a îngrășat. Cât a luat vedeta în greutate: ”Azi am mâncat...”
in

Lidia Buble s-a îngrășat. Cât a luat vedeta în greutate: ”Azi am mâncat…”

Dragostea îngrașă? Aceasta este întrebarea de pe buzele fanilor Lidiei Buble.

Lidia Buble a avut parte de o perioadă plină de suișuri și coborâșuri. Vedeta a trecut printr-o despărțire care a afectat-o, dar nu a lăsat să se vadă asta. Chiar dacă nu i-a fost întotdeauna ușor, cântăreața a încercat să își păstreze mereu zâmbetul pe buze. A dat dovadă mereu că este o femeie puternică și nu se lasă doborâtă atât de ușor.

În ciuda programului extrem de încărcat, artista este foarte activă în mediul online. Nu trece zi fără ca ea să stea la povești cu fanii ei de pe Instagram. Ea se bucură de susținerea a mii de oameni și nu poate decât să fie recunoscătoare pentru asta. Ea are tot ceea ce își dorește și are succes în toate, mai puțin în dragoste. După ce s-a despărțit de Răzvan Simion, vedeta nu a găsit încă un bărbat potrivit pentru ea.

Lidia Buble: ”Azi am mâncat…”

Recent, s-a zvonit că ar fi cu fotbalistul Cosmin Gheorghe. Cei doi au fost surprinși împreună, dar nu au confirmat încă zvonurile de pe internet. El este foarte rezervat când vine vorba de viața lui personală și nu a vrut să dea prea multe detalii.

Zilele trecute, mama Lidiei Buble a venit să o viziteze la București. Femeia nu a venit cu mâna goală, ci i-a adus fiicei sale o mulțime de bunătăți de la țară. Fanii i-au reproțat de mai multe ori acesteia că nu mănâncă și că trăiește doar cu cafea. Ea a scos-o pe mama sa la un restarurant, moment în care fratele ei a spus că sigur când va ajunge acasă va mânca din bunătățile aduse de mama ei. Ei bine, chiar a a recunoscut acest lucru. În plus, le-a mai dezvăluit fanilor ei că s-a îngrășat trei kilograme.

Lidia Buble s-a îngrășat. Cât a luat vedeta în greutate: ”Azi am mâncat...”

„Aștept să mă duc acasă să mănând zacusca aia a mea. Am să dorm cu borcanul la cap, am să iau lingura și o să fac așa: o gură eu, o gură Bubbly”, a spus Lidia Buble.

”Azi am mâncat de dimineață, nu am slăbit. M-am îngrășat trei kilograme!”, a mai spus ea.

Răzvan Simion, prima reacție după ce Lidia Buble s-a afișat cu Costin Gheorghe: ”Grijile s-au dus”

Răzvan Simion, prima reacție după ce Lidia Buble s-a afișat cu Costin Gheorghe: ”Grijile s-au dus”

Kamara se simte vinovat pentru starea copilului său. Ce a declarat artistul: „Dacă eram acolo...”

Kamara se simte vinovat pentru starea copilului său. Ce a declarat artistul: „Dacă eram acolo…”