Lidia Buble face ea ce face și intră din nou în atenția presei. Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi și are succes pe toate planurile, mai puțin în dragoste. De când s-a despărțit de Răzva Simion, fanii s-au întrebat când își va reface viața. Ultimele imagini care au circulat cu ea și Cornel Ilie pe internet, dar și ultima piesă i-au pus serios pe gânduri pe internauți. Mulți au fost de părere că solisttul de la Vunk a divorțat de soția sa pentru celebra artistă. Ei bine, acum sunt doi oameni singuri pe care nu îi oprește nimeni și nimic să fie împreună.

Lidia Buble iubește din nou!?

Sunt tineri și frumoși și au toată viața înainte. Cornel este un bărbat liniștit care intră foarte rar în atenția presei. Artistului nu îi place să discute despre viața personală în mediul online. Cu toate acestea, el a fost cel care are a dat veste divorțului în urmă cu o lună pe pagina sa de Facebook. De atunci, fanii sunt tot mai siguri că noua lui cucerire este fosta iubită a lui Răzvan Simion.

Piesa a intrat pe radio până să fie gata. Ne-a prins foarte pe nepregătite. Era piesa pe radio, dar nu se găsea pe nicăieri. A creat o nevoie în plus. Toată lumea dorea ceva ce nu putea sa aibă. Clipul e extrem de natural”, a declarat Cornel Ilie la Neața.

Lidia Buble și Cornel Ilie, mai îndrăgostiți ca niciodată. Care a fost reacția lui Răzvan Simion

Acum câteva ore, Lidia Buble și Cornel Ilie au lansat piesa ”Vino, du-te”, o piesă de suflet pe care ascultătorii au iubit-o din prima. Piesa a ajuns la radio dinainte de a fi lansată, iar acesta este un semn că piesa va fi un hit. Rar se întâmplă acest lucru la noi, iar artiștii sunt în culmea fericirii. Videoclipul este unul de senzație, în care vedetele par mai îndrăgostite ca oricând. În plus, cei doi au fost chiar și la un pas să se sărute. Când a venit să își promoveze piesa în platoul emisiunii pe care o prezintă, Răzvan Simion a decis să nu fie prezent.

Nu te-am mai vazut de mult timp”, i-a spus Dani, Lidiei Buble. ”Păi dacă nu mai suntem vecini”, i-a răspuns imediat Lidia Buble.