Lidia Buble, supărată pe mama ei. Ce a deranjat-o atât de tare pe artistă: "Nu mi se pare normal așa ceva"
in

Lidia Buble, supărată pe mama ei. Ce a deranjat-o atât de tare pe artistă: „Nu mi se pare normal așa ceva”

Lidia Buble i-a adresat mamei sale un mesaj, după ce femeia a supărat-o rău de tot.

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. Vedeta s-a făcut remarcată datorită vocii sale incondundabile. De când a apărut pe piața muzicală din România, toată lumea o apreciază și îi ascultă piesele. În plus, ea a reușit să adune un număr mare de urmăritori pe Instagram la care ține extrem de mult. Frumoasa vedetă este foarte activă pe rețelele sociale și păstrează legătura cu internauții, pe care îi ține la curent cu tot ce i se întâmplă.

Sinceră din fire, blondina nu se teme să spună lucrurilor pe nume ori de câte ori are ocazia. Vedeta nu ezită să își deschidă inima în fața fanilor când are vreo problemă. Ei bine, recent, vedeta s-a supărat extrem de tare pe cea care i-a dat viață.

Lidia Buble s-a supărat pe cea care i-a dat viață

Se pare că mama ei nu a tratat-o la fel ca pe celelalte surori ale sale, iar Lidia Buble s-a enervat. Ea a postat un mesaj de „nemulțumire” pe rețelele sociale, ca să vadă toată lumea cum se comportă cu ea. Cântăreața a fost deranjată de faptul că sora ei, care locuiește în Austria, a primit un pachet de bunătăți de acasă. Din păcate, Lidia Buble nu a primit nimic, deși ea stă în București; care nu este chiar așa departe de orașul ei natal comparativ cu al surorii sale.

„Am și eu de făcut o reclamație aici pe Instagram, pentru mama mea. Mami, tu nu ai Instagram, nu poți vedea. Nu mi se pare normal ca eu, care stau în România, în București, să nu primesc zacuscă și alte bunătăți pe care le-a primit astăzi sora mea, Estera, ea stând în Austria. Deci…nu mi se pare normal așa ceva. Cum să ajungă mai repede pachetul la ea, decât la mine.”,a spus Lidia Buble.

Lidia Buble, supărată pe mama ei. Ce a deranjat-o atât de tare pe artistă: "Nu mi se pare normal așa ceva"

Vedeta a trăit într-o familie cu 11 frați, iar părinții lor s-au străduit mereu să le ofere tot ceea ce aveau nevoie. Mai mult de atât, au încercat să îi trateze în mod egal, chiar dacă acest lucru nu a fost mereu posibil.

„Daaaar, am fost mare noroc că mama mea ajunge mâine în Capitală și nu numai că îmi aduce zacuscă, dar eu o voi putea strânge în brațe, Estera, iar tu nuuu! Mâine este rândul meu, de-abia aștept să mă întâlnesc cu mami. Tu doar vei tânji după asta! Zilele trecute, să știi că am primit și eu 3 borcane cu zacuscă. Și ce crezi, soră dragă…În plus, față de tine, voi primi și brânză făcută de fratele meu. Iar pe lângă brânza de la mama o să primesc și tăiței. Ce dor îmi era să vină mama cu plasa de rafie. Nu m-aș mira să vină cu supă la borcan. Mă aștept să vină cu un tir, ceva. O să primesc și dulceață, o să primesc mai multe.”, a mai spus Lidia Buble.