Lidia Buble a spus ”la revedere” României și a plecat direct în Zanzibar. Artista a profitat din plin de peisajele exotice din acel loc minunat, așa că le-a clătit ochii fanilor cu imagini care mai de care mai fierbinți în costum de baie.

Cu toate că nu a dezvăluit identitatea persoanei cu care se află în vacanță, fanii, vigilenți ca de obicei, au observat rapid un detaliu prin care diva se dă de gol. Cât adevăr este în această ipoteză, numai Lidia ne poate spune.

Frumoasa Lidia Buble și-a încântat fanii cu fel și fel de fotografii din vacanță. Cu toate acestea, o întrebare care era pe buzele tuturor era legată de compania pe care o are artista în vacanță. Nu puține au fost comentariile și mesajele prin care fanii o întreabă pe cântăreață cu cine se distrează. În final, iată că au apărut primele indicii care ne conduc câtre un bărbat înstărit din România. Despre cine oare să fie vorba?

Lidia Buble, vacanță de vis în Zanzibar alături de un bogătaș român! Imaginea care a dat-o de gol

Au fotografii în aceeași locație și în aceeași perioadă. Se poate observa că cei doi au fotografii din aceleași loc. Nici nu mai punem la socoteală faptul că Lidia nici măcar nu a specificat locația în care a plecat în vacanță. Bărbatul care s-ar afla cu artista noastră în vacanță este de profesie chirurg estetician și trăiește în România.

Lidia Buble, în vacanță cu un chirurg român?

Atenția ne-a fost atrasă de faptul că în pozele celor doi apare un obiect comun, după cum se poate vedea în fotografie.

Lidia Buble, vacanță de vis în Zanzibar alături de un bogătaș român! Imaginea care a dat-o de gol

Medicul estetician este forte cunoscut la noi în țară și este destul de familiarizat cu televiziunea. Acesta a apărut de mai multe ori pe micile ecrane, ocazii cu care a vorbit despre munca lui.

În ciuda faptului că Lidia Buble are intenția de a nu dezvălui identitatea persoanei alături de care se află în vacanță, au ieșit la iveală anumite detalii care ne conduc către o soluție în rezolvarea acestei situații.