Lidia Buble, victima bullying-ului online. Vedeta, dur criticată de internauți: „Toți bărbații din viața mea”
in

Lidia Buble, victima bullying-ului online. Vedeta, dur criticată de internauți: „Toți bărbații din viața mea”

Lidia Buble s-a confruntat și ea cu bullying-ul online.

Lidia Buble se află pe lista celor mai apreciate vedete de la noi. Ea nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Vedeta a ajuns cunoscută în țara noastră acum câțiva ani. De atunci, toată lumea o ascultă și îi apreciază piesele. Buble se bucură de succes pe plan profesional și poate afirma cu tărie că are tot ceea ce își dorește. Nu a fost mereu așa, pentru că a fost nevoită să lupte și să muncească. Între timp, a reușit să devină una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi.

Lidia Buble, criticată dur de fani

Vedeta are mii de fani în întreaga țară, care o urmăresc la orice pas și care îi iubesc piesele. Nu toată lumea o are la suflet pe Lidia Buble. Cântăreața are mulți hateri în mediul online, care îi dau tot felul de mesaje răutăcioase. Acestea, însă, nu o afectează pe îndrăgita artistă. Criticile acestora au inspirat-o pe artistă și chiar a scris o piesă despre acest subiect.

În general, oamenii prin curaj în spatele ecranelor și îi atacă pe ceilați, fară să se gândească la consecințe. Blondina a fost și ea victima bullying-ului online. Fiind extrem de sinceră cu urmăritorii ei, Lidia a postat unul dintre mesajele pe care le primește frecvent din partea oamenilor răi. Ei bine, totul a pornit de la un mesaj pe care artista l-a primit din partea unei femei. Aceasta o critca pe Lidia Buble din cauza faptului că are nasul mult prea mare. Ea nu s-a putut abține și i a dat replica.

„Probabil că mulți dinte voi o să vă întrebați de ce am ales să postez acel mesaj. primesc zilnic astfel de mesaje și sunt convinsă că nu sunt singura, sunt convinsă că sunt foarte multe femei atât la noi în țară cât și în alte țări, care sunt batjocorite pentru felul în care arată. Este tot un fel de bullying, în online se întâmplă în cea mai mare parte, pentru că oamenii de acest gen, în general nu prea au curajul să spună față în față și atunci refulează în online.”, a spus Lidia Buble.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, prima fotografie împreună surprinsă vreodată. Cât de mult s-au schimbat cei doi / FOTO

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, prima fotografie împreună surprinsă vreodată. Cât de mult s-au schimbat cei doi / FOTO

Simona Halep, declarații despre opetația la sâni. Totul s-a întâmplat de ziua ei de naștere: "Știam că daca nu o să fac..."

Simona Halep, declarații despre operația la sâni. Totul s-a întâmplat de ziua ei de naștere: „Știam că daca nu o să fac…”