Lil Wayne, la un pas de închisoare. Ce lucru grav ar fi făcut acesta

Cunoscutul rapper, Lil Wayne, riscă ani grei de închisoare. Acesta ar fi fost implicat într-un eveniment mai puţin plăcut.

Lil Wayne, la un pas de închisoare. Ce lucru grav ar fi făcut acesta
Lil Wayne, la un pas de închisoare. Ce lucru grav ar fi făcut acesta

Rapperul american care a făcut furori în întreaga lume, Lil Wayne, riscă ani grei de închisoare din cauza unui eveniment destul de agresiv în care a fost implicat. Este vorba despre un schimb de focuri petrecut acum mai mulţi anit într-o zonă cunoscută din Florida. Artistul este acuzat de posesie de armă de foc fără permis autorizat.

Lil Wayne, pe numele său din naştere Dwayne Michael Carter Jr, a recunoscut fapta. El a fost implicat acum peste nouă ani într-un eveniment agresiv care a implicat arme de foc periculoase. Acesta a fost prins cu arma şi a recunoscut că este a sa. El a fost prins cu o astfel de armă în anul 2019, atunci când poliţiştii au percheziţionat un avion privat. Lil avea la e un pistol şi mai multe gloanţe.

Potrivit legilor din Statele Unite ale Americii, în prezent, artistul nu mai are voie să deţină permis de port armă şi nici măcar armă asupra sa, indiferent că este încărcată, sau nu. Decizia a fost luată de poliţişti acum zece ani, atunci când rapperul a fost implicat într-un schimb de focuri destul de periculos.

Cum a încercat Lil Wayne să se sustragă

În momentul în care poliţiştii au descins în avionul privat, Lil Wayne avea asupra sa o armă de foc şi mai multe gloanţe. S-a întâmplat acum un an. El a recunoscut că este arma sa şi ştie că nu avea voie să o deţină în bagaj. Ulterior, se pare că Lil Wayne le-ar fi spus poliţiştilor că nu foloseşte arma, ci că este un cadou primit cu ocazia zilei tatălui. Asupra lui Lil Wayne au mai fost găsite şi mai multe droguri ilegale, dar şi suma de 25.000 de dolari, bani gheaţă.

Cunoscutul Rapper trebuie să ajungă în luna decembrie în faţa judecătorilor. El primeşte acuzaţia de port armă ilegal şi riscă până la zece ani de închisoare cu executare.