Lili Sandu a fost surprinsă alăptându-și copilul! Imaginea a devenit virală: ”Ești superbă” / FOTO

Lili Sandu și-a luat destul de în serios rolul de mămică.

Lili Sandu a fost surprinsă alăptându-și copilul! Imaginea a devenit virală: ”Ești superbă” / FOTO

Lili Sandu este una dintre cele mai senzuale mămici din lumea mondenă de la noi din țară. A devenit pentru prima dată mamă nu cu mult timp în urmă, iar de atunci vedeta este într-o fericire totală. Este una dintre mamele care nu se sfiesc să-și alăpteze pruncul în public, iar fanii au susținut-o și complimentat-o pe tânăra mămică pentru gestul ei.

Faptul că Lili Sandu este o prezență foarte plăcută în lumea mondenă nu mai e nicio surpriză pentru nimeni. O știm pe artistă ca pe o femeie frumoasă, cu forme, foarte talentată și mereu cu vorbele la ea.

De când a devenit mamă, lucrurile s-au schimbat puțin. Nu vă gândiți că în rău, pentru că Lili Sandu parcă a devenit mult mai frumoasă și fericită. Are și motive întemeiate să înflorească pe zi ce trece din moment ce se mândrește cu o familie minunată și o carieră de succes.

Lili Sandu a fost surprinsă alăptându-și copilul! Imaginea a devenit virală: ”Ești superbă” / FOTO

Lili Sandu, fotografiată în timp ce-și alăptează bebelușul

În ciuda faptului că a adus pe lume un copil minunat destul de recent, Lili Sandu a reușit să ajungă la formele pe care le avea inițial. Cu un corp de invidiat din cap până în picioare, Lili Sandu nu s-a sfiit să posteze o fotografie în care își alăptează copilul.

Chiar dacă lasă la vedere mai multe părți ale corpului, soțul său nu are motive să fie gelos deoarece gestul vedetei a inspirat mii de fani. Se vede astfel dovada clară că aceasta a scăpat cu desăvârșire de kilogramele pe care le-a acumulat în timpul sarcinii.

Fanii au remarcat toate aceste lucruri și au lăudat-o pe Lili Sandu așa cum se cuvine.

”Alăptarea.. Grea dar foarte foarte frumoasă. Sunteți superbi 😍/ Ce poate fi mai frumos de atât? Sunteți minunați! 🤗/ Cât de frumoși sunteți❤️/ Cel mai frumos sentiment! Felicitări!😍/ O mămică foarte frumoasă și finuță cu bebelușul ei minunat !!!👍”, iar lista poate continua la nesfârșit.