Lili Sandu și Silviu Țolu, părinți exemplu. Cum s-a schimbat viața lor: „Am avut și noroc până acum”

Lili Sandu și Silviu Țolu sunt niște părinți de nota zece.

Lili Sandu și Silviu Țolu, părinți exemplu. Cum s-a schimbat viața lor: "Am avut și noroc până acum"

Lili Sandu și Silviu Țolu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi din țară. Chiar dacă sunt împreună de foarte mult timp, ei se iubesc la fel ca în prima zi. Ei trăiesc om o frumoasă poveste de iubire, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Drept dovadă stau imaginile pe care le postează aproape zilnic pe rețelele sociale. Pe Instagram, ei sunt urmăriți de mii de oameni și susținuți la fiecare pas. Cu ei artiștii împărtășesc atât lucrurile bune care li se întâmplă, dar și pe cele aflate la polul opus.

Lili Sandu și Silviu Țolu sunt în culmea fericirii

De când primul lor copil a venit pe lume, viața lor este completă. Cei doi îndrăgostiți sunt mai fericiți ca niciodată, iar acest lucru se poate citi pe chipurile lor. Chiar dacă a avut probleme cu cel mic, Lili Sandu a trecut peste toate și se bucură de fiecare clipă. A dat dovadă de mai multe ori că este o mamă model, așa cum multe femei ar trebui să fie.

Thomas, copilul lor, are parte de toată atenția și dragostea părinților. Este deja un copil norocos cu asemenea părinți, iar pe viitor este posibil să aibă parte de o supriză. Nici nu au devenit bine părinți că Lili Sandu și Silviu Țolu se gândesc deja la al doilea copil. Cei doi se ocupă singuri de creșterea lui și nu vor să piardă niciun moment important din viața lui.

Lili Sandu și Silviu Țolu, părinți exemplu. Cum s-a schimbat viața lor: "Am avut și noroc până acum"

Sunt mereu alături de micuț și au grijă să crească frumos. Învitat într-o emisiune TV, proaspătul tătic a povestit cum s-a schimbat viața lor în ultima vreme, dar și despre planurile de viitor pe care și le-au făcut împreună.

 „Lili este puțin mai obosită decât mine pentru că de vreo două săptămâni trebuie să mărturisesc că nu prea mă mai trezesc noaptea. Se trezește doar ea și îi dă să mănânce. Eu dorm. Mă uit așa cu un ochi, văd că e totul în regulă și mă întorc pe partea cealaltă. (…) Ea este 100{7b559d9bc0b5bb726961c416e0eebc06f528451fbebdeac336664fab44521158} acolo. Eu mai plec. Mai am de făcut una alta. (…) Am avut norocul să putem fi amândoi cu el acasă. E minunat”, a mărturisit el.