Lili Sandu și Silviu Țolu, pregătiri de botez. Vedetele au ales și nașii copilului: ”Abia aștept momentul”

Lili Sandu și Silviu Țolu se pregătesc pentru botezul copilului lor.

Lili Sandu și Silviu Țolu, pregătiri de botez. Vedetele au ales și nașii copilului: ”Abia aștept momentul”

Lili Sandu și Silviu Țolu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi din țară. Anul acesta a fost unul plin de schimbări pentru cei doi îndrăgostiți. Vedeta a fost nevoită să nască în plină pandemie de coronavirus și nu i-a fost deloc ușor. De când băiețelul lor a venit pe lume, viața celor doi s-a schimbat în totalitate.

Ei bine, ei au fost mereu extrem de rezervați când a venit vorba despre viața personală. Au preferat să se bucure de momentele importante din viața lor, fără ca altcineva să știe. Sunt, însă, momente pe care nu îi lasă inima să le țină doar pentru ei. În timp ce era însărcinată, ea și-a ținut admiratorii la curent cu evoluția ei.

Lili Sandu nu mai are răbdare să își boteze copilul

Zilele acestea, Lili Sandu și Silviu Țolu le-au dat o veste de zile mari celor care stau mereu cu ochii pe ei. Sunt extrem de fericiți, iar acest lucru se poate citi pe chipurile. Ei bine, cei doi îndrăgostiți se pregătesc intens pentru botezul fiului lor. Se pare că s-au ocupat de eveniment până la cel mai mic detaliu și sunt mândri de asta. Au fost nevoiți să îl anuleze odată din cauza pandemiei de coronavirus, dar acum lucrurile stau cât se poate de bine.

Lili Sandu și Silviu Țolu, pregătiri de botez. Vedetele au ales și nașii copilului: ”Abia aștept momentul”

În plus, s-au decis și cine vor fi nașii băiețelului lor, dar nu au dezvăluit încă numele lor. Micuțul va fi sărbătorit de două ori. Anul acesta, va avea loc ceremonia religioasă, iar anul viitor petrecerea. După toate acestea, Lili Sandu a mai făcut o dezvăluire care i-a pus serios pe gânduri pe fani. Vedeta își mai dorește un copil.

”Botezul se va întâmpla cam în două sau trei săptămâni. Pentru noi este foarte importantă ceremonia în sine, nu neapărat petrecerea. Ar fi și petrecerea importantă pentru că ne-am dori să fim cu toții prietenii, dar vrem să botezăm copilașul acum și la vara să facem petrecerea. Avem și nași, o să îi cunoașteți, abia aștept momentul acela”, a spus Lili Sandu în cadrul unei emisiuni TV.