Lili Sandu vrea să dea jos kilogramele în plus. Vedeta s-a întors în sala de forță: „Urmează o perioadă de transformare”

Lili Sandu este gata pentru o transformare.

Lili Sandu vrea să dea jos kilogramele în plus. Vedeta s-a întors în sala de forță: „Urmează o perioadă de transformare”

Pentru Lili Sandu anul acesta a fost unul extrem de greu, dar și foarte frumos. Vedeta a dat naștere primului ei copil în urmă cu doar 11 săptămâni; iar de atunci viața ei s-a schimbat complet. Chiar dacă este fericită că acum are un copil, vedeta s-a îngrășat puțin această perioadă. Nu are de gând să stea cu mâinile în sân și este gata să se apuce de treabă.

Lili Sandu a fost mereu o persoană activă, pentru care aspectul fizic a contat enorm. Frumoasa vedetă a mers tot timpul la sală și nu a uitat nici să mănânce sănătos. În plus, ea este nemulțumită de kilogramele pe care le-a acumulat și pe care este conștientă că trebuie să le dea jos. Proaspăta mămică le-a povestit admiratorilor că urmează să se întoarcă la sală, la 11 săptămâni după ce a născut.

Lili Sandu vrea să slăbească 24 de kilograme

Lili Sandu a fost și este o perfecționistă. Ea a decis că este vremea pentru o schimbare și nu a stat prea mult pe gânduri. S-a trezit încă de la primele ore ale dimineții și a pornit spre sala de forță. La cei 41 de ani ai săi, ea arată extrem de bine, dar are de gând să arate mult mai bine de atât.

Lili Sandu vrea să dea jos kilogramele în plus. Vedeta s-a întors în sala de forță: „Urmează o perioadă de transformare”

Pentru fanii ei, ea a făcut chiar și o filmare din timpul exercițiilor, dar le-a și povestit acestora ce presupune trasnformarea ei. Vrea să dea jos 24 de kilograme și are mult de muncit în acest sens. Suntem siguri că va reuși să obțină rezultatele dorite, mai ales că este o persoană ambițioasă care nu se dă bătută atât de ușor.

„Să mă reîntorc in sală după mai bine de 9 luni de pauză a fost o provocare; dar mi-am dat seama cât de mult mi-au lipsit antrenamentele. Acesta este corpul meu la 11 săptămâni de la naștere și îmi iubesc fiecare urmă pe care sarcina a lăsat-o pentru că s-a descurcat de minune să protejeze și să dea viață. Urmează o perioadă de transformare și, chiar dacă din cele 24 de kg acumulate au mai rămas câteva de dat jos, antrenamentele vor fi light la început, iar regimul alimentar echilibrat și hidratarea vor fi de asemenea factori importanți in planul meu zilnic.” , a scris Lili Sandu pe Instagram.