Lily Collins, protagonista serialului „Emily in Paris”, dezvăluiri triste din trecut: „Nu m-am putut descurca cu durerea”

Ce le-a povestit Lily Collins fanilor despre dramele din trecut.

Lily Collins, protagonista serialului „Emily in Paris”, dezvăluiri triste din trecut: „Nu m-am putut descurca cu durerea”

Lily Collins este protagonista serialului „Emily in Paris”. Acesta a fost zile în șir pe locul 1 în topul celor mai vizionate seriale de pe Netflix. Actrița și-a câștigat în urma acestui rol mii de fani, care stau mereu cu ochii pe ea. Ea extrem de sinceră cu ei și nu ascunde cu nimic. Chiar dacă are mereu zâmbetul pe buze, vedeta a trecut prin clipe de coșmar din cauza tatălui său.

Actrița este o persoană deschisă care vorbește despre orice subiect. Nu evită niciodată întrebările care i se adresează și nu se teme că va fi judecată pentru spusele sale. Viața ei nu a fost deloc una ușoară, iar despre asta a discutat chiar ea recent. Ea și tatăl ei nu s-au înțeles niciodată, iar această situație a afectat-o extrem de tare.

Lily Collins, declarații despre tatăl ei

Ea a avut numeroase tulburări de comportament din cauza celui care i-a dat viață. Legenda rock, Philip David Collins, și mama ei au divorțat când actrița avea o vârstă fragedă. Despărțirea părinților a afectat-o extrem de tare, chiar dacă nu a lăsat mereu să se vadă asta. Își păstrează mereu un zâmbet larg pe față, dar ce ascunde este greu de crezut.

Lily Collins, protagonista serialului „Emily in Paris”, dezvăluiri triste din trecut: „Nu m-am putut descurca cu durerea”

Divorțul părinților a afectat-o enorm, pentru că ea avea șapte ani când mama ei Jill Tavelman și Phill Collins s-au despărțit. Lily Collins a devenit tulburată și anxioasă și nu și-a revenit pentru mult timp. Ea a tânjit după atenția tatălui ei, pe care nu a primit-o. Ca orice copil își dorea să petreacă timp alături de părinții ei, chiar dacă ei nu mai formau un cuplu. Efectele s-au văzut în timp, dar a decis să își ierte, totuși, tatăl.

„Învăț cum să îți accept acțiunile și să vocalizez cum m-au făcut să mă simt. Accept și onorez tristețea și furia pe care le-am simțit față de lucrurile pe care le-ai făcut sau nu le-ai făcut. Te iert că nu ai fost mereu acolo când am avut nevoie și că nu ați fost tatăl la care mă așteptam”, a spus ea, potrivit Mail Online. „Iert greșelile pe care le-ai făcut. Și, deși poate părea că este prea târziu, nu este. Există încă atât de mult timp pentru a merge mai departe. Cu toții facem alegeri și, deși nimic nu le scuză pe unele dintre ale tale, la sfârșitul zilei, nu putem rescrie trecutul.”, i-a transmis Lily Collins tatălui ei.