Lino Golden a primit o lecție dură! Ce a învățat în urma scandalului cu Alex Velea

Lino Golden pare tot mai abătut.

Lino Golden a primit o lecție dură! Ce a învățat în urma scandalului cu Alex Velea

Lino Golden le-a dat serios de gândit fanilor din cauza uneia dintre ultimele sale postări. Artistul a simțit nevoia să se descarce în fața celor care îl urmăresc. Se pare că scandalul cu Alex Velea, în care a fost implicat, nu a fost chiar degeaba.

Acesta l-a învățat un lucru extrem de important pe îndrăgitul cântăreț. Ce le-a povestit el admiratorilor săi de pe Instagram? Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alex Velea și Lino Golden au rupt orice fel de legătură. Cearta dintre ai a ocupat zile în șir primele pagini, iar ei nu s-au lăsat până nu s-au făcut cu ou și cu oțet.

Întreg scandalul s-a desfășurat pe Instagram și nu i-a avut ca participanți doar pe cei doi. Ei bine, au mai fost implicați Mario Fresh, Antonia, Alexia Eram, dar și alte persoane care fac parte din Golden Boy Society.

Lino Golden este din ce în ce mai trist

Când toată lumea se aștepta mai puțin, iubitul Antoniei a postat un vlog pe YouTube în care povestea despre întreaga sitauție. Ca să fie totul clar pentru fani, el le-a rupt chiar și contractele celor doi în fața camerei. După aceea, atât Lino Golden cât și Mario Fresh, au postat câte un mesaj de mulțumire pentru cel care le-a fost ca un tată.

Lino Golden a primit o lecție dură! Ce a învățat în urma scandalului cu Alex Velea

Securea războiului a fost îngropată, dar asta nu înseamnă că întreaga situație nu l-a afectat pe Lino. Deși nu a arătat să se vadă acest lucru, se pare că situația nu a fost tocmai una plăcută. După toate acestea, el a reușit să învețe un lucru extrem de important, despre care le-a vorbit și admiratorilor săi.

”Viata m-a învățat să-mi țin ochii deschiși și inima închisă”, a scris Lino Golden pe pagina sa de Instagram, unde păstrează mereu legătura cu fanii lui.