Lino Golden, declarații de pe patul de spital. Artistul a povestit prin ce a trecut: „Cât de frică îmi era de..."
in

Lino Golden, declarații de pe patul de spital. Artistul a povestit prin ce a trecut: „Cât de frică îmi era de…”

Lino Golden le-a vorbit fanilor, imediat după operație.

Lino Golden nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale. Fiul adoptiv al lui Alex Velea a reușit să își șocheze în cursul zilei de ieri toți fanii. El s-a filmat în timp ce se îndrepta către spital, dar nu a dat prea multe detalii. Fanii artistului au stat cu sufletul la gură, pentru că nu știau ce a pățit, de fapt, cântărețul. Îndrăgitul artist a ajuns ieri pe masa de operații, imediat ce s-a trezit.

Lino Golden a trecut cu bine peste operație

Lino, vizibil obosit și speriat de ceea ce va urma, tânărul s-a fotografiat și a anunțat că ieri, 30 septembrie, a avut parte de o intervenție chirurgicală. După ce a scăpat din operație, el a vrut să îi liniștească pe toți cei care își făceau griji pentru starea lui. El nu a dat nici acum prea multe detalii despre motivul pentru care a ajuns pe mâna medicilor. A vrut doar ca internauții să știe că este bine și că se va pune repede pe picioare.

Lino Golden, declarații de pe patul de spital. Artistul a povestit prin ce a trecut: „Cât de frică îmi era de..."

„Mulțumesc frumos pentru toate mesajele frumoase pe care mi le-ați trimis. Vă pup! Bună dimineață, s-a trezit dulceața! Bine ați venit în 2019 că de acolo e duma!”, a spus Lino Golden la InstaStory.

Chiar dacă trece prin clipe de coșmar, Lino Golden nu uită să zâmbească. Astfel că în filmarea pe care a postat-o recent părea bine și în siguranță. Nu se știe încă de ce a ajuns acolo, dar cu siguranță în viitorul apropiat va vorbi pe această temă. Nu s-a putut abține și a postat o imagine, ca fanii să se convingă de faptul că este bine. A glumit și a explicat cum se simte în stilul său caracteristic. Se pare că i-a fost frică de anestezia generală, dar a adormit imediat și s-a trezit după ce se terminase totul.

„Vreau să vă zic cât de frică îmi era de anestezia asta generală, totală cum s-o chema. A fost cea mai tare experiență din viața mea. Nici nu a apucat să-mi pună masca și m-am trezit”, a continuat el.

Carmen Grebenișan, adevărul despre logodna cu Alex Militaru. Cum și-a dat seama că este bărbatul potrivit: "Într-o relație trebuie să..."

Carmen Grebenișan, adevărul despre logodna cu Alex Militaru. Cum și-a dat seama că este bărbatul potrivit: „Într-o relație trebuie să…”

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față! De ce s-a împăcat, de fapt, cu Alex Bodi: ”Nu este despre...”

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față! De ce s-a împăcat, de fapt, cu Alex Bodi: ”Nu este despre…”