Lino Golden încă este afectat de scandalul cu Alex Velea. Ce l-a dat de gol pe artist: ”Oamenii sunt periculoși și perverși!”

Scandalul cu Alex Velea a lăsat răni adânci.

Lino Golden și Alex Velea au rupt orice fel de relație. Cele două vedete au ajuns să nu își mai vorbească deloc, după ce s-au certat la ca la ușa cortului. Cântăreții și-au aruncat cuvinte grele pe Instagram, iar fanilor pur și simplu nu le-a venit să creadă. Ei se înțelegeau extrem de bine, iar iubitul Antoniei i-a fost tânărului ca un tată.

Velea „i-a adoptat” pe Mario Fresh și pe Lino Golden. Timp de câțiva ani, ei au trăit în casa artistului alături de Antonia, dar și de copiii lor. Făceau parte din familie și nu existau diferențe între ei. Anto și iubitul ei îi tratau pe toți în mod egal. În plus, el a crezut în ei și în talentul lor și i-a ajutat să își construiască un viitor.

Lino Golden: ”Oamenii sunt periculoși și perverși!”

A făcut tot ce i-a stat în putință ca ei să ajungă tot mai sus și să reușească tot ceea ce și-au propus. I-a învățat multe lucruri și i-a ajutat, când nimeni altcineva nu o făcea. Anul acesta, relația lor nu a mai fost tocmai una bună. Vedetele nu își mai vorbesc, dar nici nu mai colaborează. Lino Golden nu a lăsat prea mult să se vadă faptul că întreaga ceartă cu „tatăl lui adoptiv” l-a afectat.

El a reușit să își păstreze mereu zâmbetul pe buze și să arate că nu îi pese, dar realitatea este alta. Se pare că artistul a reușit să învețe ceva din toată această experiență urâtă și le-a vorbit și fanilor despre asta. În plus, pentru a le demonstra că are dreptate în unele privințe, el a mers și cu ceasul la verificat. Totul s-a întâmplat după ce haterii l-au acuzat că acesta ar fi fake.

Lino Golden încă este afectat de scandalul cu Alex Velea. Ce l-a dat de gol pe artist: ”Oamenii sunt periculoși și perverși!”

„Când vă zic să nu aveți încredere în oameni, dar deloc, credeți-mă că știu ce zic. Oamenii sunt periculoși și perverși. Sunt în viețile noastre pentru un moment.”, a declarat Lino Golden.