Lino Golden, Mario Fresh și Abi Talent, un nou atac la adresa lui Velea. Ce i-au transmis artiștii
in

Lino Golden, Mario Fresh și Abi Talent, un nou atac la adresa lui Velea. Ce i-au transmis artiștii

Scandalul anului nu a lut sfârșit!

Lino Golden, Mario Fresh și Abi Talent nu se dau bătuți. Cei trei artiști îl atacă din nou pe Alex Velea dând de înțeles că scandalul nu s-a terminat. Toată lumea știe că prietenia dintre iubitul Antoniei și „copiii lui adoptivi” s-au certat extrem de tare. Ei au rupt orice fel de prietenie și și-au aruncat cuvinte grele în mediul online. Nu au reușit să să discute față în față, dar s-au atacat pe Instagram.

Lino Golden, Mario Fresh și Abi Talent continuă cearta

Mario Fresh și Luni Golden nu mai fac parte din familia Golden Boy Society. Întregul scandal dintre ei se pare că ar fi pornit de la iubitele lui. Nu se știe din ce motiv, Antonia nu o mai suporta deloc pe Alexia Eram. I-a spus lui Velea să îi transmită lui Mario să nu o mai aducă la studio. Cântărețul, cel mai probabil, a refuzat și de aici s-a ajuns atât de departe.

Lino Golden nu îl iartă pe „tatăl lui adoptiv”. El a postat recent un mesaj subtil la adresa lui Alex Velea, cel care l-a ajutat în cariera lui. Cântărețul a crezut în forțele sale, dar și în talentul lui. L-a ajutat să evolueze și să se lanseze în muzică. Acum, el este nerecunosctor pentru tot ajutorul primit sau cel puțin aceasta este părerea lui și Antoniei.

“Oamenii care par/ pozează în bunătate și decență și lucruri frumoase pe exterior și pe dinăuntru sunt total opus. Îi știți și voi?”, a scris Lino Golden.

 Lino Golden, Mario Fresh și Abi Talent, un nou atac la adresa lui Velea. Ce i-au transmis artiștii

Mario Fresh și Velea s-au cunoscut când el era doar un copil de 9 ani. Artistul l-a ajutat și pe el așa cum a putut și l-a făcut să creadă în visurile sale. Asta nu este tot! Ei au participat împreună și la Asia Express, unde au avut parte de aventura vieții lor.

“Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc…Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o variantă de mijloc (…) Fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el”, a spus iubitul Alexiei Eram cu câteva zile în urmă.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Abi Talent nu îl are deloc la suflet pe Velea. Ei s-au certat extrem de tare anul acesta, iar tânărul încă îi poartă pică.

“În 2020 vocea nu mai contează. În 2020 contează doar atitudinea și energia pe care o exprimi. Să faci lumea să râdă. Să fie interesată de ce faci tu în general. Un artist care livrează doar muzică și atât n-o să aibă niciodată succes longterm”, a scris Abi.