Lino Golden, mesaj dur pentru hateri. Artistul nu s-a putut abține nici de data asta: „Obișnuiți-vă”

Lino Golden a răbufnit din nou pe Instagram.

Lino Golden, mesaj dur pentru hateri. Artistul nu s-a putut abține nici de data asta: „Obișnuiți-vă”

Lino Golden are mulți fani, dar nu toată lumea îl are la suflet. Drept dovadă cântărețul este adesea criticat pe social media. Ei bine, se pare că el pune la suflet toate aceste cuvinte urâte; pentru că nu s-a putut abține să nu le dea replica răutăcioșilor. Mesajl transmis de el a fost unul care pe mulți i-a lăsat cu gura căscată.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Luno Golden și Alex Velea au rupt orice fel de legătură. Nimeni nu se aștepta ca ei să ajungă atât de departe cu scandalul de pe Instagram. Mult timp și-au aruncat cuvinte grele și niciunul dintre ei nu s-a lăsat mai prejos. Velea a făcut chiar și un vlog în care a explicat tuturor fanilor care a fost, de fapt, situația.

Lino Golden le-a dat replica răutăcioșilor

Lino Golden a trecut prin clipe grele în ultimele luni. Oricât de greu i-ar fi fost, artistul nu a uitat să zâmbească. Aproape că nici nu și-au dat seama fanii prin ce situații a fost nevoit să treacă și cât de tare l-au afectat acestea. Ei bine, după cum știți deja, luna aceasta el a trecut și printr-o operație dificilă. Cea mai grea a fost perioada de recuperare.

Lino Golden, mesaj dur pentru hateri. Artistul nu s-a putut abține nici de data asta: „Obișnuiți-vă”

Nu avea voie să facă prea multă mișcare, petrecea foarte mult timp în casă și mânca peste măsură. Tocmai din acest motiv, el a ajuns să se îngrașe, dar a promis că va merge la sală și că va scăpa repede de kilogramele în plus. După ce s-a certat cu Velea, multă lume i-a sărit în cap. Lino Golden nu a mai suportat să fie criticat din toate părțile, așa că le-a transmis haterilor un mesaj extrem de dur.

„Am muncit și muncesc zilnic pentru tot ce am. Haterii/oamenii care mă vorbesc sunt total irelevanți pentru mine sau pentru visul meu. Nu o să mă opresc niciodată așa că obișnuiți-vă cu Lino”, a scris artistul pe pagina sa de Instagram.