Lino Golden, mesaj dur pentru „prieteni”. Artistul a dat cărțile pe față: ”Ăsta e nivelul lor”

Lino Golden nu a mai suportat și a răbufnit pe Instagram.

Lino Golden, mesaj dur pentru "prieteni". Artistul a dat cărțile pe față: ”Ăsta e nivelul lor”

Lino Golden nu a trecut zilele acestea prin cea mai bună perioadă a vieții sale. Artistul s-a confruntat cu ceva probleme de sănătate și a ajuns la spital. Imediat ce a ajuns, el a fost dus direct pe masa de operații. Nu se știe încă ce s-a întâmplat exact, pentru că nu a oferit niciun detaliu în acest sens. Cert este că nu a fost deloc o situție plăcută, iar acum are nevoie de mult timp să se recupereze.

Artistul a reușit să îngrijoreze pe toată lumea, după ce s-a filmat în drum spre spital. Câteva ore bune, internauții au stat cu sufletul la gură, pentru că nu au știut ce i s-a întâmplat sau cum este. Imediat ce a scăpat din sala de operații și și-a revenit puțin, el a vrut să își liniștească fanii. Indiferent de câte probleme ar avea, Lino Golden își păstrează zâmbetul pe buze. Într-o notă optimistă le-a transmis și internauților mesajul respectiv.

Lino Golden, atac dur la adresa celor care nu i-au fost alături

Trecând prin asemenea momente, tânărul și-a dat seama pe cine se poate baza și pe cine nu. El a avut nevoie de toată susținerea apropiaților în tot acest timp, dar nu mulți au fost cei care s-au gândit la el. Lino Golden a fost profund dezamăgit de cei din jurul său, iar acest lucru se poate observa din declarațiile sale.

Lino Golden, mesaj dur pentru "prieteni". Artistul a dat cărțile pe față: ”Ăsta e nivelul lor”

Nu se aștepta ca persoanele importante de ziua lui să nu se intereseze de starea în care s-a aflat. Din acest motiv, fiul adoptiv al lui Alex Velea a transmis un mesaj dur pe internet. Citind toate acestea, fanii sunt de părere că va lua naștere un alt scandal. Să fie oare așa?

”Fix ”oamenii” din jurul meu care mă susțineau și îmi spuneau că o să fie bine, legat de problema mea cu pielea, fix ăia acum râd de mine. Dacă de altceva nu au ce să comenteze? Știu că nu au nici 1{7b559d9bc0b5bb726961c416e0eebc06f528451fbebdeac336664fab44521158} din ce au alții…de ce poți să te iei? Ăsta e nivelul lor”, a scris Lino Golden pe contul lui oficial de Instagram, zilele acestea.