Lino Golden, probleme serioase după operație. Artistul și-a îngrijorat fanii: „De azi mă apuc de…”

Operația pe care a suferit-o nu a fost deloc ușoară pentru Lino Golden.

Lino Golden, probleme serioase după operație. Artistul și-a îngrijorat fanii: "De azi mă apuc de..."

Lino Golden a suferit zilele trecute operație, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. El și-a pus fanii pe gânduri, în momentul în care se filma în timp ce mergea spre spital. Nu i-a ținut prea mult pe jar; pentru că le-a spus imediat ce a ieșit din sala de operație cum se simte. Aceștia nu au putut să nu se gândească la starea lui de sănătate.

Nu a fost deloc o perioadă ușoară pentru tânărul artist. Problemele sale nu sunt legate doar de sănătate, ci și de scandalul cu Alex Velea. Cei doi au rupt orice fel de relație și s-au atacat aproape zilnic pe Instagram. Admiratorilor nu le-a venit să creadă cât de departe au ajuns cu cearta lor. Din păcate, ei nu au reușit nici până acum să discute față în față despre problemele lor.

Lino Golden are o perioadă grea de recuperare

Scandalul l-a implicat și pe Mario Fresh. Artistul a avut și el un cuvânt de zis, dar nu a dat prea multr detalii despre scandalul momentului. A avut ocazia să vorbească, dar a preferat să nu își spele rufele în public, așa cum au făcut ei.

Lino Golden, probleme serioase după operație. Artistul și-a îngrijorat fanii: "De azi mă apuc de..."

După cum spuneam, starea lui Lini Golden nu este deloc una bună. Operația a descurs bine, dar perioada de recuperare i-a dat mari de bătăi de cap și îi dă în continuare. El nu a avut voie să facă multe lucruri și a stat ceva timp în casă. A mâncat mult și din păcate, a luat în greutate. Trapperul s-a îngrășat 7 kilograme, dar are de gând să le dea jos. Se va apuca serios de dietă, iar de săptămâna aceasta are voie să meargă la sală.

”Deci de când e cu operația și cu toată vindecarea asta, m-am îngrășat șapte kilograme, pentru că am stat în fiecare zi în casă, am mâncat prost non-stop, așa că de azi mă apuc de dietă și de joi am voie la sală”, a spus Lino Golden pe contul lui de Instagram.