Lino Golden, scandal cu un alt coleg de breaslă. Artistul i-a adus acuzații grave: „A zis că plătește pe unu să mă bată”

Problemele nu se mai sfârșesc pentru Lino Golden.

Lino Golden, scandal cu un alt coleg de breaslă. Artistul i-a adus acuzații grave: „A zis că plătește pe unu să mă bată”

Lino Golden trece printr-o perioadă destul de grea. Artistul are parte numai de probleme, iar acestea parcă nu se mai sfârșeșc. Recent, el a ajuns chiar și la spital, unde a suferit o operație complicată. După ce a ieșit din sala de operații, el le-a transmis fanilor câteva mesaje importante. A ținut să îi liniștească și le-a spus că este bine. În plus, el le-a mai povestit și că are nevoie de o perioadă lungă de recuperare. Acum, este în regulă și a dat chiar și o petrecere de ziua lui, semn că operația a decurs așa cum ar fi trebuit.

Lino Golden, urmărit de probleme

Aceasta nu este singura problemă pe care o are Lino Golden acum. El s-a certat extrem de tare cu Alex Velea, iar întregul scandal s-a desfășurat pe internet. Fanilor nu le vine să creadă cum au ajuns să își vorbească artiștii, mai ales că o vreme au fost cei mai buni prieteni câțiva ani. Nimeni nu se aștepta ca povestea lor să se termine atât de urât.

Lino Golden și Alex Velea și-au adresat cuvinte dure pe rețelele sociale. Zilele acestea, pe contul lui de Instagram au apărut tot felul de mesaje în care se atacau. Nu au ținut cont și și-au spus fix ce credeau unul despre celălalt.

Lino Golden, scandal cu un alt coleg de breaslă. Artistul i-a adus acuzații grave:  „A zis că plătește pe unu să mă bată”

Nu doar ei s-au implicat în acest scandal. Antonia, Mario Fresh, Alexia Eram, dar și Zanni de la Golden Boy Society au avut ceva de comentat. Trapperul nu l-a iertat pe Lino și a decis chiar să îi facă public numărul de telefon, motiv pentru care a fost nevoit să îl schimbe. El a postat pe Instagram un mesaj care le-a atras atenția tuturor.

„Eu sunt ăla care exagerează? Îți folosești influența pe care o ai și pui oamenii să-mi dea report pentru pedofilie? Asta nu mai e glumă, aici deja o dăm în altele și aici nu mai am nici eu nici o limită. Ai râs d emine că stau la cămin, m-ai înjurat de mama și de tatăl pe care nu îi cunosc, dar să faci alte glume cu mine, de ce aș mai avea limite? O dai în victimă, că vai ce ți-a făcut „orfanu’ ăsta”. A zis că plătește pe unu să mă bată, să vină, că mi-am mai luat bătaie”, a fost răspunsul lui Zanni din mediul online pentru Lino Golden.