Lino Golden trece prin momente grele! Artistul nu are voie să facă asta, după operație: ”Abia aștept să…”

Lino Golden nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții lui.

Lino Golden trece prin momente grele! Artistul nu are voie să facă asta, după operație: ”Abia aștept să...”

Lino Golden a avut parte zilele acestea numai de lucruri neplăcute. Artistul a rupt orice legătură cu Alex Velea, ”tatăl lui adoptiv”. Cei doi s-au certat extrem de tare pe rețelele sociale, în văzul tuturor. Nu au ținut cont de consecințe și și-au aruncat cuvinte grele. Din păcate, ei nu au reușit să poarte o discuție față în față, așa că și-au vărsat nervii pe Instagram.

Velea este foarte supărat, mai ales că știe tot ce a făcut pentru el. Antonia este și ea dezamăgită de felul în care s-a comportat Lino Golden. Nu îi vine să creadă că persoana pe care a considerat-o copilul ei a putut face una ca asta. Chiar și ea a postat un mesaj dur pentru tânăr în mediul online. Cuvintele lui au durut-o și nu s-au mai putut abține.

Lino Golden trece printr-o perioadă de recuperare foarte grea

Scandalul care a pornit între el și Alex Velea nu este singura lui problemă. Zilele acestea, cântărețul a ajuns pe mâna medicilor de la primele ore ale dimineții. El s-a filmat în drum spre spital și le-a spus internauților că se pregătește de operație. Artistului i-a fost foarte teamă de anestezia generală, dar a trecut cu bine peste tot. După ce a scăpat din sala de operații, el le-a transmis fanilor că este bine și că nu trebuie să se îngrijoreze pentru el. La câteva zile după, el a postat o imagine cu operația lui, iar fanii au rămas cu gura căscată.

„Vreau să vă zic cât de frică îmi era de anestezia asta generală, totală cum s-o chema. A fost cea mai tare experiență din viața mea. Nici nu a apucat să-mi pună masca și m-am trezit”, a continuat el.

Lino Golden trece prin momente grele! Artistul nu are voie să facă asta, după operație: ”Abia aștept să...”

Se pare că urmează o perioadă lungă de recuperare pentru Lino Golden. El nu are voie să facă multe lucruri, dar cel mai tare îl derajează faptul că nu poate merge la sală. Este nerăbdător să se pună pe picioare și să își reia activitățile de zi cu zi.

”Abia aștept să am voie la sală…să învăț să-mi mișc iar mâinile”, a spus artistul pe InstaStory!