Lino Golen, primele imagini după operație. Cum arată corpul artistului: ”S-a râs de mine când eram gras”

Lino Golden le-a arătat fanilor câteva imagini după operație.

Lino Golen, primele imagini după operație. Cum arată corpul artistului: ”S-a râs de mine când eram gras”

Lino Golden a trecut prin clipe grele zilele acestea. Artistul a suferit o intervenție chirurgicală destul de grea. El s-a filmat în timp ce mergea către spital, motiv pentru care fanii lui s-au speriat. Apoi, tot el a decis să le transmită un mesaj, fix după ce coșmarul a luat sfârșit. Și-a dorit să își liniștească admiratorii mărturindu-le că este bine. Nu a uitat să își păstreze zâmbetul pe buze, chiar dacă starea lui nu era tocmai una bună.

Lino Golden, imagini cu operația pe care a suferit-o recent

În plus, le-a mai povestit acestora că urmează o perioadă lungă de recuperare. Știe că nu va fi ușor pentru el dar este încrezător că totul se va rezolva. În tot acest timp, Lino Golden și-a dat seama și care sunt prietenii lui adevărați și care nu. Au fost mulți care nu s-au interesat de starea lui, în timp ce se afla pe patul de spital. Pentru ei îndrăgitul cântăreț a avut un mesaj foarte dur, pe care nu a ezitat să îl posteze.

La câteva zile de la intervenție, el a decis să le arate internauților câteva imagini cu corpul lui. Este un om norocos că are atât de mulți fani care îl susțin și care îl iubesc. Ei nu l-au lăsat niciodată la greu și i-au transmis sute de mesaje de susținere. Speră că artistul să refacă repede și să revină pe scenă cu aceeași energie cu care i-a obișnuit.

Lino Golen, primele imagini după operație. Cum arată corpul artistului:  ”S-a râs de mine când eram gras”

Mai au de așteptat, pentru că operația pe care a suferit-o nu este deloc ușoară. Recent, el a decis să posteze câteva imagini care au șocat internetul. Le-a arătat internauților operația, iar aceștia au rămas mască.

”Am trecut prin multe lucruri ca sa ajung aici. S-a ras de mine cand eram gras, am slabit 30 de kg, am ramas cu exces de piele pentru ca am slabit prea repede asa ca am avut nevoie de aceasta operatie pentru mine in primul rand. Nu va lasati afectati de oamenii care va judeca. Multumesc lui Dumnezeu pentru ambitie”, a scris Lino Golden pe rețelele sociale zilele acestea.