Livian a spus totul despre fosta iubită printr-un mesaj! ”Am luptat pentru noi până la umilire”

Livian a postat un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare.

Livian a spus totul despre fosta iubită printr-un mesaj! ”Am luptat pentru noi până la umilire”

Livian a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din casa Puterea Dragostei. În competiție a format un cuplu cu Bianca Comânici și, în ciuda faptului că relația lor părea una foarte solidă, la un moment dat totul s-a spulberat.

De curând, Livian a publicat un mesaj în mediul online care a stârnit foarte multe controverse în rândul fanilor. Oare despre ce să fie vorba, de fapt?

Mesajul pe care Livian l-a postat în mediul online pare a fi plin de durere din dragoste. Este adresat unei foste partenere de viață. Se pare că Livian și-a expus toate sentimentele printr-un mesaj pe care l-a scris în mediul online.

În ciuda faptului că a luptat pentru a păstra flacăra iubirii, lucurile au dus, în final, la despărțire. Iubirea dintre ei a fost destul de mare, chiar Livian menționând fapul că și-a călcat pe inimă în momentul în care a ales să iasă din relația respectivă. Fanii au avut numeroase întrebări cu privire la acest mesaj. Despre cine oare să fie vorba?

„Să nu îndrăznești să-mi reproșezi niciodată, nici măcar în glumă, că am plecat sau că n-am luptat pentru tine. Știi și tu, știm amândoi, că am luptat pentru noi până la umilire. Dar pentru ce merită să te umilești, dacă nu pentru iubire? Și am închis ochii de multe ori, i-am închis chiar și atunci când trebuia să privesc atent în jurul meu.

Iar tu? Tu ai vrut doar să ai siguranța că orice ai face, eu nu voi pleca și voi rămâne acolo pentru tine. Și ai reușit să faci asta. Până mi-am călcat pe inimă și am plecat.”, este mesajul postat de Livian de la Puterea Dragostei, pe contul lui de Instagram.

Livian a spus totul despre fosta iubită printr-un mesaj! ”Am luptat pentru noi până la umilire”

Pentru cine este, de fapt, mesajul?

Admiratorii fostului concurent au avut multe semne de întrebare. Să fie oare vorba despre Bianca Comânici sau despre ultima iubită a lui, Florentina? Chiar tatăl lui Livian, nimeni altul decât Nelson Mondialu, a afirmat că Florentina l-a părăsit pe fiul său, fără a oferi mai multe detalii.

Mai mult, coincidență sau nu, recent, Livian a primit un apel în mijlocul nopții de la Bianca Comănici, așa că internauții s-au gândit că acesta ar pute să fie motivul despărțirii dintre Livian și Florentina.

În urmă cu câteva zile, Bianca Comănici au avut parte de o seară a fetelor, unde în urma unui joc, acestea a primit o provocare.

A trebuit să îl sune pe Livian, fostul ei iubit, cu număr ascuns, în toiul nopții. Deși Livian nu a răspuns, a aflat totul despre jocul fetelor.

Acum internauții se întreabă dacă mesajul postat de acesta în mediul online i se adresează Florentine sau Biancăi Comăneci.