Livian de la Puterea dragostei își dorește să fie iar cu Bianca Comănici?!: „Împacă-te cu mine și o să devenim trei!”

Livian de la Puterea dragostei i-a luat pe toți fanii săi prin surprindere. Ce a dezvăluit fostul concurent în ultima piesă lansată.

Livian de la Puterea dragostei își dorește să fie iar cu Bianca Comănici?!: „Împacă-te cu mine și o să devenim trei!”

Livian de la Puterea dragostei și Ligi au reușit să șocheze o țară întreagă, după ce au lansat împreună o piesă nouă. Versurile melodiei par să fie un mesaj subtil pentru Bianca Comănici.

De câteva zile, Livian de la Puterea dragostei și Ligi au muncit din greu pentru a lansa o piesă nouă de sărbători, iar rezultatul nu i-a dezamăgit pe fani.

Cei doi au scos o piesă intitulată „Dorința de Crăciun”, care ascunde mai multe mesaje subtile. Mulți fani au început deja să viseze la momentul în care Livian și Bianca se vor împăca, dat fiind că de multe ori și-au declarat iubirea.

Livian de la Puterea dragostei își dorește să fie iar cu Bianca Comănici

Versurile melodiei ne duc imediat cu gândul la fosta lui mare iubire! Livian povestește despre perioada frumoasă din viața sa, atunci când totul era perfect și nu existau certuri între noi. Tot ce își dorește acum, în prag de sărbători, e să simtă din nou acele lucruri și să se împace cu fosta sa iubită. În plus, fiul lui Nelson Mondialu are gânduri mari după împăcare. Acesta își dorește să își mărească familia.

„Îmi aduc aminte cum eram noi odată! Cum mă sărutai sub fulgii de zăpadă! Dar te vreau înapoi și nu o zic numai o dată! „Împacă-te cu mine și o să devenim trei!”

„Pentru toți ăștia sau astea indecise, orgolioși/orgolioase, lăsați orgoliul deoparte că nu e bun! Împăcați-vă măcar acum de Crăciun, că de la anul vedeți voi..”, a mai adăugat Livian, în ultima piesă scoasă pe canalul lui de Youtube.