Liviu Puștiu, mărturisiri dureroase din trecut. Artistul a fost la un pas de depresie: „Am cântat în scaun cu rotile”

Liviu Puștiu nu a avut un trecut prea frumos.

Liviu Puștiu, mărturisiri dureroase din trecut. Artistul a fost la un pas de depresie: "Am cântat în scaun cu rotile"

Liviu Puștiu nu a trăit mereu în lux și opulență, așa cum se întâmplă acum. Manelistul a trecut prin clipe de coșmar și nu poate uita cu una, cu două toate acele momente. El a trecut prin perioade în care nu a avut mereu bani și a fost nevoit să muncească din greu pentru a ajunge unde se află acum.

A fost nevoit să facă nenumărate sacrificii doar pentru a trăi de pe o zi pe alta. Pentru manelist trecutul nu este tocmai unul de care să își aducă aminte cu zâmbetul pe buze. Au fost momente în care Liviu Puștiu a fost nevoit să cânte și în scaun cu rotile datorită lipsurilor.

Până să ajungă cunoscut în întreaga țară a avut de trecut obstacole uriașe, de care nu îi este rușine să le recunoască. Acesta rămâne pentru mulți un model despre cum să reușești în viață, dovedind că insistența, chiar și în fața imposibilului, este secretul oricărui succes.

Liviu Puștiu, mărturisiri dureroase din trecut. Artistul a fost la un pas de depresie: "Am cântat în scaun cu rotile"

Manelistul a trecut prin clipe grele

Cu toate acestea, el nu a făcut toate aceste sacrificii doar pentru a-i fi bine lui, ci și pentru apropiații săi. Artistul a muncit și muncește pentru familia sa pe care o iubește și care înseamnă enorm pentru el. În lipsa lui, oamenii dragi, dar și formația ar fi avut multe de îndurat.

”Am fost mereu un bărbat de casă, dar mi-am trăit și viața, am văzut oameni și locuri prin prisma meseriei. Dar aceasta mi-a adus și multe necazuri și responsabilități mari. Eu trebuie să fiu un stâlp al familiei, al formației, dar anul acesta ne-a cam călit pe toți cei care am muncit pe brânci”, a spus Liviu Puștiu.

Liviu Puștiu, mărturisiri dureroase din trecut. Artistul a fost la un pas de depresie: "Am cântat în scaun cu rotile"

Pentru că nu a uitat de unde a plecat și nici pe cei care i-au fost alături la greu, din banii pe care îi produce are grijă să le mulțumească celor care contează cel mai mult pentru el. Recunoaște că anul acesta i-a pus și lui capac și s-a văzut neputincios în fața virusului nemilos care a pus stăpânire pe țara noastră. Cu toate acestea nu se lasă nici acum și continuă să lupte, chiar dacă pentru el acestea sunt niște vremuri de încercare.

”Am trecut prin clipe grele în viața asta, dar nu m-am dat bătut. Am cântat în scaun cu rotile, având o problemă cu piciorul. Eram presat de situația, că trebuie să ajung neapărat să cânt de Revelion în Italia, dar și de bani, că nu cântasem vreo trei sau patru luni, din cauza piciorului. Trebuia să îmi plătesc o operație care costa mulți bani și de aceea am cântat în scaun cu rotile. Nu am îndrăznit niciodată să cer ajutorul cuiva fără să îi răsplătesc. Mi-a plăcut să mă descurc așa cum pot, decât să aduc o povară prietenilor sau familiei mele”, a mai spus el.