Liviu Teodoresc, mărturisiri despre relația sa de dragoste de peste 10 ani! Artistul este proaspăt logodit

Liviu Teodorescu vorbește fără perdea despre iubita lui cu care este împreună de mai bine de 10 ani.

Liviu Teodoresc, mărturisiri despre relația sa de dragoste de peste 10 ani! Artistul este proaspăt logodit

Liviu Teodorescu este pe deplin împlinit în ceea ce privește planul sentimental. S-a logodit cu puțin timp în urmă, iar acum nu le mai rămân decât să își unească destinele în fața lui Dumnezeu. Artistul este unul dintre cei mai apreciați din lumea mondenă. Pe lângă faptul că este foarte talentat, artistul este și un băbat de casă, căci are o relație de mai bine de 10 ani, de pe timpul când era pe băncile liceului.

Cea care i-a furat inima acum 10 ani se numește Iulia, iar cei doi se iubesc nemăsurat de mai bine de un deceniu. În ciuda acestui lucru, cei doi au fost destul de discreți privind relația lor și nu au oferit detalii despre sentimentele ce-i încearcă.

Liviu Teodorescu și-a expus doar viața profesională, căci relația cu Iulia a păstrat-o destul de mult timp în umbră. Se pare că artistul este adeptul unei vieți liniștite. Astfel că nu a dorit ca răutăcioșii să intervină în viața lor intimă.

Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât fanii l-au surprins pe Liviu Teodorescu deja logodit și în ce fel a făcut acest lucru! Într-un cadru romantic, pe tonuri muzicale, Liviu Teodoescu și-a cerut în căsătorie iubita, femeia alături de care își dorește să petreacă tot restul vieții.

Momentul a fost unul extrem de emoționant atât pentru membrii familiilor lor, cât și pentru admiratorii de pe rețelele de socializare.

Liviu Teodorescu și-a cerut în căsătorie iubita după 10 ani de relație

Liviu Teodorescu are o relație foarte stabilă și iubește constant de mulți ani. Iulia este cea care i-a fost alături artistului în cele mai importante momente ale vieții de până acum. S-au logodit cu câteva zile în urmă, iar acum toți fanii artistului așteaptă cu nerădare nunta.

Invitat în cadrul unei emisiuni, Liviu a menționat faptul că nunta va ava loc la un moment dat, însă nu în viitorul apropiat. Tot ceea ce contează este să existe, în continuare, iubire între ei, spune artistul.

Liviu Teodoresc, mărturisiri despre relația sa de dragoste de peste 10 ani! Artistul este proaspăt logodit

”O să urmeze și căsătoria și altele. Contează să fie vie iubirea între cei doi oameni. Căsătoria e doar o încununare a iubirii ce va avea loc în viitorul apropiat”, spunea artistul în urmă cu ceva timp.

”Suntem de zece ani impreună, din liceu. Era de așteptat să o facem (nr. să ne logodim). Încă nu am făcut nunta. Dar, oricum, iubirea este iubire, indiferent că ai sau nu un inel pe mână. Însă era important pentru ea acest pas, adică pentru amândoi”, a spus Liviu Teodorescu în direct, în cadrul emisiunii de la Antena 1, ”Netza cu Răzvan și Dani”.