Liviu Vârciu a mai primit o lovitură! Ce i s-a întâmplat actorului!

Cum o problemă nu vine niciodată singură, iată că după ce și-a pierdut cheile la munte, în timp ce se afla în vacanță, acum Liviu Vârciu a avut parte de încă o situație delicată! Aceasta și-a anunțat fanii de pe conturile de socializare că a fost oprit de poliție!

O vacanță la munte care trebuia să fie perfectă din toate punctele de vedere a devenit pentru Liviu Vârciu un adevărat calvar!

După ce și-a pierdut cheile la mașină, Liviu Vârciu a mai primit o lovitură!

Ei bine, cu doar câteva ore în urmă acesta a anunțat pe pagina sa de socializare că a rămas blocat ”între nămeți”, după ce și-a pierdut cheia în zăpadă! Știm cu toții că printr-o situație asemănătoare a trecut și Sore în urmă cu doar câteva săptămâni, dar ea a avut norocul de a o găsi!

Iată că pentru concurentul de la ”Te cunosc de undeva” lucrurile nu au stat întocmai așa, iar el a fost nevoit să aștepte să-și primească cheia de rezervă de la București pentru a se putea întoarce înapoi acasă!

”Dragii mei, am o veste proastă. Mi-am pierdut cheia de la mașină pe pârtie, ajutați-mă! Dacă cineva găsește o cheie neagră, pe Pârtia Lupului, scieți-mi și mie în particular, vă rog!”, a spus Liviu Vârciu pe pagina sa de Instagram!

Liviu Vârciu a fost oprit de poliție

Căci de foarte multe ori o problemă nu vine niciodată singură, iată că Liviu Vârciu se pare că are astăzi o zi destul de ghinionistă, asta deoarece concurentul de la Antena 1 a anunțat în urmă cu scurt timp că mai are încă o problemă.

În timp ce se deplasa spre casă, Liviu Vârciu a fost oprit de către un echipaj de poliție, iar pentru că a fost găsit cu ITP-ul expirat, acesta a rămas și fără talonul mașinii sale!

”Știți că am pierdut cheia, am pierdut și talonul. Mi l-au luat. Cică ITP expirat, știți că nu vine niciodată una singură (n.r o problemă), mi-au luat talonul. Aia e, mergem înainte”, a spus Liviu Vârciu pe pagina sa de socializare.