Liviu Vârciu, apelat disperat pe Instagram! Vedeta le-a cerut ajutorul fanilor: ”Se află în stare foarte gravă la terapie intensivă”

Liviu Vârciu le-a cerut ajutorul urmăritorilor de pe social media.

Liviu Vârciu are un suflet mare și a dat dovadă de acest lucru și acum. Prezentatorul este extrem de sensibil când vine vorba despre familia lui, dar și de copii. Zilele acestea, lui i-a atras atenția un caz despre care le-a vorbit și fanilor. A apelat la ajutorul și la bunătatea lor, pentru a da și el o mână de ajutor.

Îndrăgitul artist este o persoană activă pe social media. Petrece ore în șir alături de fanii lui de pe Instagram. Postează aproape zilnic story-uri pentru aceștia și ține legătura cu ei. Drept urmare el le răspunde pe cât posibil la mesajele pe care le primește din partea lor. Zilele acestea a dovedit că are o comunitate puternică pe care sa bazează atât la bine, dar mai ales la greu.

Liviu Vârciu, profund îndurerat de situație

El le aduce de fiecare dată zâmbetul pe buze internauților, fiind o sursă nesfârșită de postări amuzante. Aceștia se bucură să îl vadă fericit, iar el transmite în schimb energie pozitivă oriunde își face apariția. Cu toate acestea, uneori trece și la lucruri serioase.

Liviu Vârciu, apelat disperat pe Instagram! Vedeta le-a cerut ajutorul fanilor: ”Se află în stare foarte gravă la terapie intensivă”

Recent, el a fost profund impresionat de cazul unei eleve de clasa a IV-a care a fost diagnosticată cu o boală gravă. Copila, pe numele ei, Andra, are nevoie de ajutor din partea oamenilor și fiecare share ajută într-un fel sau altul.

El și-a îndemnat urmăritorii din toată țara să doneze sânge, pentru ca viața Andrei să poată fi salvată. De când a devenit tată, el înțelege mult mai bine anumite lucruri și deși face orice pentru binele familiei sale, acesta nu ignoră nici problemele altora.

”Andra, elevă în clasa a IVa-a, are mare nevoie de ajutor. Este diagnosticată cu anemie aplastică formă foarte severă, iar de săptămâna trecută se află în stare foarte gravă la terapie intensivă în Cluj Napoca. I se administrează permanent trombocite, însă rezerva existentă nu e suficientă pentru ea. Fetița se numește Hadade Andra, data nașterii: 17.01.2010, A2 Rh+, Pediatrie 2, momentan la ATI la Pediatrie 1, Cluj Napoca. În speranța oricărui ajutor, mulțumesc din suflet”, este mesajul postat de Liviu Vârciu!