Liviu Vârciu, cum arăta în tinerețe când femeile roiau în jurul lui! FOTO

Liviu Vârciu este acum un bărbat responsabil și cu o familie trainică, însă nu mereu a fost așa. Iată cum arăta când era doar un burlac.

Liviu Vârciu, cum arăta în tinerețe când femeile roiau în jurul lui! FOTO

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai arătoși bărbați de la noi din țară. Motiv pentru care a pus pe jar multe domnișoare atunci când era burlac, însă nici acum nu se lasă mai prejos. Tebuie să recunoaștem că este un bărbat extrem de șarmant și are un farmec aparte, iar femeile au roit în jurul lui foarte mult timp.

A făcut de toate în viață. A cântat, a jucat în filme și a prezentat diferite emisiuni. A devenit rapid unul dintre cei mai apreciați prezentatori de la TV, iar fanii l-au apreciat din prima clipă datorită carismei sale. Acum îl știe o țară întreagă, dar cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc cum era el în tinerețe.

Este un bărbat de succes și are tot ce și-ar putea dori din punct de vedere profesional, însă vedeta nu stă rău deloc nici pe plan personal. De câțiva ani a devenit un bărbat stabil. Și-a întemeiat o familie și duce o viață fericită alături de cele mai importante persoane din viața sa: soția și cei trei copilași.

Liviu Vârciu nu s-a prea schimbat din tinerețe și până acum

Ei bine, dacă acum s-a mai potolit și a lăsat deoparte aventurile de burlac, puțini sunt cei care își mai aduc aminte de felul în care arăta Liviu Vârciu în tinerețe. Pentru asta, el a ținut să le reîmprospăteze memoria fanilor de pe Instagram și a scos la înaintare o fotografie realizată în 2007.

Pe atunci, carismaticul Vârciu era mult mai slab. Chiar și așa, timpul se pare că a fost mai blând cu el decât cu alții. Zâmbetul cuceritor i-a rămas același, iar atitudinea îi este tot neaschimbată. Doar ținuta a mai fost modificată. Mai mult, după mai bine de treisprezece ani, nici vorbă de vreun fir alb, iar freza sa inconfundabilă a rămas la fel.

Liviu Vârciu, cum arăta în tinerețe când femeile roiau în jurul lui! FOTO

La vederea unei asemenea ipostaze, mândru nevoie mare pe o motocicletă, purtând o pereche de ochelari la modă pentru vremurile acelea, fanii nu au putut decât să înroșească butonul de like, arătându-se de-a dreptul încântați de amintirea vedetei noastre.

”Ce ochelari frumoși aveai.”, ”Bun erai😂”, ”Super cool”, ”Bătrâne💋.”, ”Tânăr și neliniștit”, ”Nicio schimbare! A, ba da! Acum ai o familie superbă!”, ”Erai super”, ”Doamne, cât de “puștiulică” erai.”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor la vederea fotografiei de colecție cu Liviu Vârciu