Liviu Vârciu este actor și cântăreț, făcând parte din trupa L.A., care era în vogă în anii 2000. Cu melodia Ochii tăi, solistul face furori chiar și acum și este ascultată și îndrăgită de întreaga țară. Din anul 2005, trupa s-a destrămat, iar Vârciu a ales să se concentreze mai mult pe actorie.

Acesta a jucat în telenovele românești precum Secretul Mariei, State de România. Împreună cu Andrei Ștefănescu a participat la show-ul de pe Antena 1, Asia Express, reușind să ajungă până în finală, însă nu au câștigat premiul cel mare.

Echipa pe care a format-o cu solistul de la Alb Negru a devenit celebră, cei doi potrivindu-se de minune. Pentru succesul pe care l-au avut împreună, aceștia au fost chemați în aceeași formulă la mai multe emisiuni TV: Te cunosc de undeva, Nea Mărin. 

Fostul solist de la L.A., bolnav de sărbători

În această după-amiază, vedeta le-a transmis de pe acum urările de Craciun fanilor lui, prin intermediul contului său de Instagram. În cadrul acelorași Instastory-uri, artistul i-a anunțat pe urmăritorii lui că astăzi a fost diagnosticat cu noul COVID-19. Vârciu a făcut anunțul în stilului caracteristic, cu mult umor.

„Să fiți sănătoși că e cel mai important. Și dacă vine Moș Crăciun la voi și îl prindeți, să îi spuneți să nu vină la mine că sunt izolat. Da, l-am luat. Trebuie să știi când să faci Covid, nu așa… L-am luat fix de Crăciun. E bine că nu îmi mai bat capul cu Moș Crăciun, știi? Că nu are cum să vină că îi este frică să nu se îmbolnăvească”, le-a transmis Liviu internauților.

Acesta a mărturisit că starea lui este stabilă, că l-ar durea doar capul și că se simte totuși bine. Vedeta i-a îndemnat pe cei care îl urmăresc să poarte mască și să aibă grijă de sănătatea lor.