Liviu Vârciu îndrăgostit nebunește de prima sa iubire. „Sunt un tată tinerel” / FOTO

Vezi cum arată acum și care este legătura dintre cei doi.

Liviu Vârciu îndrăgostit nebunește de prima sa iubire. Află ce a declarație i-a făcut artistul pe un site de socializare. / FOTO

Vedeta muncește din greu pentru a-și întreține familia numeroasă. Nici nu se pune în discuție o posibilă vacanță, acesta are multe proiecte pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit. Show-ul lui Nea Mărin și emisiunea ,,Te cunosc de undeva” sunt doar câteva din aparițiile sale TV la care filmează acum.

Artistul are încă de pe vremea adolescenței o fată împreună cu Amy Teiceanu. Carmina are acum 18 ani și se pregătește să dea examenul maturității. Aceasta locuiește alături de mama sa în alt oraș, acolo unde Amy și-a dedicat tot timpul și răbdarea pentru a-și crește copilul frumos. Astfel cele două sunt foarte apropiate.

Liviu Vârciu îndrăgostit nebunește de prima sa iubire. Află ce a declarație i-a făcut artistul pe un site de socializare. / FOTO

Așadar, relația cu tatăl a fost una la distanță. Ori de câte ori au putut, fie când venea fata în București, fie când el ajungea la Cluj cu diferite proiecte, aceștia își petreceau timpul împreună. Liviu îi plătește pensie alimentară de mulți ani și continuă să o facă.

În toamna acestui an, vedeta s-a preocupat și i-a cumpărat fiicei sale un apartament într-o zonă bună din Capitală, acolo unde Carmina se va muta după terminarea liceului. Asta pentru că aceasta își dorește să facă facultatea în București, considerând că are mai multe oportunități.

Vedeta muncește din greu pentru a-și întreține familia numeroasă. Nici nu se pune în discuție o posibilă vacanță, acesta are multe proiecte pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit. Show-ul lui Nea Mărin și emisiunea ,,Te cunosc de undeva” sunt doar câteva din aparițiile sale TV la care filmează acum. Artistul are încă de pe vremea adolescenței o fată împreună cu Amy Teiceanu. Carmina are acum 18 ani și se pregătește să dea examenul maturității. Ea locuiește alături de mama sa în alt oraș. Amy și-a dedicat timpul și răbdarea pentru a-și crește copilul frumos. Cele două sunt foarte apropiate. Așadar, relația cu tatăl a fost una la distanță. Ori de câte ori au putut, fie când venea fata în București, fie când el ajungea la Cluj cu diferite proiecte, aceștia își petreceau timpul împreună. Liviu îi plătește pensie alimentară de mulți ani și continuă să o facă. În toamna acestui an, vedeta s-a preocupat și i-a cumpărat fiicei sale un apartament într-o zonă bună din Capitală. Carmina se va muta după terminarea liceului. Aceasta își dorește să facă facultatea în București, considerând că are mai multe oportunități. Recent, fata cea mare a cântărețului, a avut o ședință foto prin care a șocat pe toată lumea. Celebrul său tată este mândru că are o așa minunăție de copil. Acesta a postat pe conturile sale de socializare o poza cu ea alături de o descriere emoționantă. Reacțiile admiratorilor nu au încetat să apară, iar fotografia a strâns imediat multe aprecieri. Recent, familia Vârciu s-a mărit! Liviu formează un cuplu mult iubit de admiratori cu frumoasa Anda Călin. Cei doi au împreună o fetiță de 3 ani, pe nume Anastasia. Este înnebunit după ea și îi face toate poftele. În vara acestui an, artistul a devenit și tată de băiat. Surse apropiate familiei spun despre acesta că se implică intens în creșterea celor mici și își petrece mult timp cu ei. „Este fericit că este tată de băiat, însă momentan nu petrece foarte mult timp cu el, pentru că micuţul doarme şi mănâncă, iar Liviu poate să îşi vadă de proiectele sale în televiziune şi ce mai face el. Seara îi face baie micuţului şi au timpul lor petrecut împreună. Îi mai place să-l plimbe cu căruciorul”, a mărturisit cineva apropiat artistului.

Recent, fata cea mare a cântărețului, a avut o ședință foto prin care a șocat pe toată lumea. Celebrul său tată este mândru că are o așa minunăție de copil. Acesta a postat pe conturile sale de socializare o poza cu ea alături de o descriere emoționantă. Reacțiile admiratorilor nu au încetat să apară, iar fotografia a strâns imediat multe aprecieri.

Recent, familia Vârciu s-a mărit!

Liviu formează un cuplu, mult iubit de admiratori, cu frumoasa Anda Călin. Cei doi au împreună o fetiță de 3 ani, pe nume Anastasia după care prezentatorul este înnebunit și îi face toate poftele. În vara acestui an, artistul a devenit și tată de băiat. Surse apropiate familiei spun despre acesta că se implică intens în creșterea celor mici și își petrece mult timp cu ei.

„Este fericit că este tată de băiat, însă momentan nu petrece foarte mult timp cu el, pentru că micuţul doarme şi mănâncă, iar Liviu poate să îşi vadă de proiectele sale în televiziune şi ce mai face el. Seara îi face baie micuţului şi au timpul lor petrecut împreună. Îi mai place să-l plimbe cu căruciorul”, a mărturisit cineva apropiat artistului.

Liviu Vârciu îndrăgostit nebunește de prima sa iubire. Află ce a declarație i-a făcut artistul pe un site de socializare. / FOTO