Liviu Vârciu își vinde mașina de lux! Câți bani cere pe automobilul pretențios

Liviu Vărciu s-a săturat de mașina lui, care parcă îi aduce un ghinion continuu. A decis să o vândă, iar anunțul cu mașina lui de fțe este pe tot internetul. Cum arată bolidul și care este prețul pe care actorul îl vrea contra ei?

Liviu Vârciu își vinde mașina de lux! Câți bani cere pe automobilul pretențios

Liviu Vărciu este cu adevărat omul surprizelor. După ce și-a pierdut cheile de la mașină, i-a fost ridicat talonul, iar acum, sătul ca bolidul de fițe să îi aducă atâtea belele pe cap, a decis să scape de tot de el. Astfel, actorul și-a fotografiat mașina, a ales un preț „modest”, și a postat-o pe un site special dedicat vânzărilor de mașini.

Liviu Vârciu își vinde bolidul de lux

Anunțul nu l-am găsit numai pe internet, ci și direct pe pagina de socializare a îndrăgitului prezentator. Culmea, și celebrul Dorian Popa este implicat în acest demers al lui Vârciu. Fiindu-i cunoscut talentul oratoric, vloggerul i-a și făcut puțină reclamă bijuteriei pe patru roți deținută încă de prietenul său.

„Kilometri puțini, preț bun!”, a exclamat Dorian Popa, dornic să își ajute amicul să scape de „piaza rea”, dar scumpă.

Liviu Vârciu își vinde mașina de lux! Câți bani cere pe automobilul pretențios

De ce ghinioane a avut parte Liviu Vârciu

Și dacă tot am spus că problemele nu prea vin niciodată singure, de acest lucru a ajuns să fie sigur și Liviu Vârciu. Aflat în urmă cu ceva timp într-o vacanță la munte, actorul și-a pierdut cheile de la mașina pe care acum o vrea vândută. A și cerut ajutorul celor care ar fi putut să găsească dispozitivul de blocare, însă fără succes.

„Dragii mei, am o veste proastă. Mi-am pierdut cheia de la mașină pe pârtie, ajutați-mă! Dacă cineva găsește o cheie neagră, pe Pârtia Lupului, scrieți-mi și mie în particular, vă rog!”, a spus Liviu Vârciu pe pagina sa de Instagram.

Iar după ce a pățit ghinionul de a-și pierde cheile în zăpadă, asemenea cântăreței Sore, dar care însă și le-a recuperat rapid, Liviu Vârciu a mai avut parte o neșansă. Încă supărat că nu mai are chei la mașină, acesta a fost oprit de oamenii legii care au constatat că ITP-ul prezentatorului era expirat, motiv pentru care i s-a retrars și talonul.

Acum, după toate aceste incidente neplăcute, artistul și-a dat seama că mașina nu mai este de păstrat, astfel că așteaptă cu nerăbdare să vadă cine îi va cumpăra bijuteria pe patru roți, sperând că, astfel, va scăpa și de ghnion.