Liviu Vârciu, nominalizat drept cel mai sexi star TV. Ce a declarat vedeta despre ultimul premiu câștigat / VIDEO

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai carismatici bărbați din România

Liviu Vârciu, nominalizat drept cel mai sexi star TV. Ce a declarat vedeta despre ultimul premiu câștigat / VIDEO

Este bine știut deja, faptul că, multe domnișoare visează la Liviu Vârciu. De-a lungul vieții sale, vedeta a avut parte de multe pretendente. Carisma sa, a fost premiată aseară în cadrul ediției a zecea Radar de Media.

Cel mai sexy star TV a fost desemnat Vârciu. La cei 39 de ani ai săi, fostul soț al Adelinei Pestrițu este considerat cel mai atrăgător bărbat. Acesta s-a mândrit cu premiul său pe contul de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Liviu Varciu (@liviu_varciu)

„Cică sunt cel mai sexy star TV. Mă faceți să râd. Vă pup, mă! Datorită vouă am primit diploma aceasta. Vă pup de nu vă vedeți! Sunt cel mai sexy star TV la 39 de ani, wow! Mulțumesc și colegilor mei că nu sunt atât de sexy ca și mine!”, a mărturisit Vârciu, vizibil emoționat de noul său premiu.

Liviu Vârciu mai are un băiețel

Vedeta a dezvăluit că mai are un băiețel de patru luni, pe lângă cele două fiice ale sale: Carmina (18 ani) și Anastasia (2 ani). Liviu Matei este numele celui de-al treilea copil al lui Liviu Vârciu.

Anda Călin, iubita și mama celor mai mici doi copii ai artistului, este femeia alături de care trăiește fericit. Deși a avut o viață amoroasă tumultoasă, se pare că Vârciu și-a găsit, în sfârșit, liniștea. După mariajul cu Adelina Pestrițu, lui Liviu i-a fost foarte dificil să își refacă viața.

Bărbatul a suferit mult după frumoasa brunetă, însă aceasta nu a vrut să mai continue relația alături de el și a propus divorțul. Se pare că, de atunci, Vârciu are rețineri în ceea ce privește căsătoria, iar relația cu Anda nu este oficializată.

Totuși, cei doi au avut o perioadă în care s-au separat, după nașterea micuței Anastasia, însă destinul i-a adus, din nou, împreună pentru a-și crește copilul unul lângă celălalt. După ce s-au împăcat, frumoasa lui iubită a mai adus pe lume un Liviu Jr.