Lora a ajuns pe mâinile medicilor! Ce a pățit, de fapt, cântăreața: „Un tratament…”

Lora a îngrijorat pe toată lumea.

Lora a ajuns pe mâinile medicilor! Ce a pățit, de fapt, cântăreața: „Un tratament..."

Lora este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Vedeta s-a făcut remarcată acum mult timp, iar de atunci toată lumea îi ascultă piesele. Blondina poate afirma cu tărie că esye o femeie de succes, pe care nu reușește să o doboare nimic. Nu de puține ori vedeta a simțit că nu mai poate, dar și-a păstrat zâmbetul pe buze.

Anul acesta a fost unul plin de schimbări pentru Lora și pentru iubitul ei, Ghenu. Acum câteva luni, după pierderea mamei sale, ea a simțit nevoia să se recupereze. A mers împreună cu el în Bali și plănuiau să stea pentru două săptămâni, dar planurile nu au mers așa cum sperau. Ei bine, cei doi îndrăgostiți au rămas blocați în Bali timp de cinci luni.

Lora le-a povestit fanilor despre probleme sale

Zborurile le-au fost anulate de mai multe ori și nu au avut de ales decât să aștepte. Vedetele nu au stat degeaba în timpul vacanaței, dar nici nu s-au bucurat prea tare de ea. Le era extrem de dor dse casă, dar Lora a fost mulțumită că s-a putut întoarce aproape de ziua ei.

Lora este foarte activă în mediul online, unde ține des legătura cu fanii ei. Ea le vorbește acestora despre tot ceea ce se întâmplă în viața sa, indiferent de situație. Recent, ea a reușit să îngrojorese pe toată lumea, după ce a mărturisit că se confruntă cu ceva probleme de sănătate.

Lora a ajuns pe mâinile medicilor! Ce a pățit, de fapt, cântăreața: „Un tratament..."

Artista a postat o imagine în timp ce se afla la clinică și le-a spus inernauților și motivul pentru care se afla în acel loc. Ea a decis să facă un tratament de mezoterapie, pentru că avea o piele „cam bronzată”.

„Un tratament rapid de mezoterapie pentru o piele „cam bronzată” ca s-o citez pe doamna doctor, dermatologul meu, de o sinceritate enervant de şarmantă! 🥰 Te iubesc, babe!”, a scris Lora pe Instagram, în dreptul unei imagini din clinica respectivă.