Lora, adevărul despre câți bani a cheltuit în Bali. Ce a povestit vedeta: „Mă uitam la Delia, care…”

De câți bani a avut nevoie Lora pentru a supraviețui în Bali!

Lora, adevărul despre câți bani a cheltuit în Bali. Ce a povestit vedeta: "Mă uitam la Delia, care..."

Lora a vizitat anul acesta unul dintre cele mai frumoase locuri de pe pământ, Bali. Ea a mers acolo de iubitul ei, Ionuț Ghenu. Cei doi plănuiau o vacanță de doar săptămâni, pentru ca artista să se recupereze după moartea mamei sale. A simțit nevoia să ia o mică pauză și să fugă de toată agitația din București.

Din păcate, ei au rămas blocați timp de cinci luni în Bali. Stând atât de mult timp departe de casă și cei dragi, cei doi nu au pierdut deloc vremea. Cântăreața a filmat trei videoclipuri, pe care fanii le-au apreciat. În plus, zborurile le-au fost anulate de mai multe ori și nu au avut de ales decât să rămână acolo. Au reușit să revină în țară, abia în apropierea zilei sale de naștere.

Pe Lora a costat-o scump vacanța în Bali

În tot acest timp, multă lume s-a întrebat de unde avut atât de mulți pentru a supraviețui. Unii au mai vrut să afle și care este suma pe care au cheltuit-o timp de cinci luni, în Bali. Sinceră din fire cu susținătorii ei, Lora le-a povestit că s-au dus aproximativ 50.000 de euro.

Totul se întâmplă cu un motiv și așa a fost și în cazul ei. Vedeta a regretat mereu că nu poate merge în mai multe vacanțe, din cauza mai multor factori. Ei bine, de data aceasta a stat mai mult decât ar fi sperat într-o vacanță. Se pare că vacanța i-a adus doar lucruri bune. Pe lângă faptul că a filmat videoclipurile respective, ea s-a ocupat și de afacerea sa cu produse cosmetice. Așadar, a avut parte de o vacanță neplanificată, dar pe care a meritat-o din plin.

Lora, adevărul despre câți bani a cheltuit în Bali. Ce a povestit vedeta: "Mă uitam la Delia, care..."

„Eu sunt omul care nu se ducea în vacanțe. Omul care muncea tot timpul. Și mă uitam la colege, mă uitam la Delia, care e tot timpul plecată, mă uitam la Liza, care punea poze de peste tot din jurul lumii și eu ziceam: Ah, ce drăguț, Doamne!… Mai trag tare lunile astea sau anul ăsta – că așa mă păcăleam singură – și după aceea plec și eu într-o vacanță”, a povestit Lora