Lora a trecut anul acesta prin clipe greu de imaginat pentru orice om. Vedeta și-a pierdut acum câteva luni de zile mama. La ceva timp de la pierderea ei, cântăreața a plecat într-o vacanță în Bali. Acolo nu a mers de una singură, ci însoțită de iubitul ei, Ionuț Ghenu. Avea nevoie doar de o perioadă scurtă de timp pentru a se reface, după ce femeia care i-a dat viață a plecat dintre noi.

Lora, amintiri prețioase alături de mama ei

Din păcate, lucrurile nu au mers conform planului pentru frumoasa cântăreață. Pandemia de coronavirus a împiedicat-o să mai revină în țară. Zborurile i-au fost anulate de nenumărate ori și ajunsese la capătul puterilor. Toată această situație a durat cinci luni. Ei au reușit să revină în România chiar de ziua vedetei. La câteva zile după ce s-au întors, ea a susținut și un concert de zile mari pentru fanii ei. Îi era dor de scenă, iar acest lucru s-a putut observa cu ochiul liber. A dat tot ce a putut pe scenă, iar admiratorii ei nu au știut cum să îi mulțumească pentru momentele frumoase.

Chiar dacă are mereu zâmbetul pe buze și pare că este în regulă, lucrurile nu stau chiar așa. Lora încă suferă, după ce mama ei a decedat. Recent, ea le-a împărtășit celor din mediul online mai multe amintiri prețioase alături de femeia care i-a dat viață.

Lora nu poate trece peste moartea mamei sale. Vedeta a suferit în tăcere: ”Abia acum mi-am făcut curaj”

”Din averea mamei mele.. Ce păstra ea de la fanii mei… Abia acum mi-am făcut curaj să mă uit prin toate lucrurile astea. Doamne, Doamne..”, le-a spus Lora fanilor săi oftând.

Nimeni și nimic nu o poate face să uite de mama ei. Încă suferă și îi este greu, dar cel mai probabil nu vrea să arate acest lucru. Lora a găsit o mulțime de diplome ce aparțineau mamei sale, de pe vremea în care era studentă și le-a arătat și fanilor.

”Diplome, atestate, specializări… atât de mândră de tine, mama. Abia acum le descopăr…”, a scris Lora în dreptul fotografiei cu lucrările de doctorat ale mamei sale.