Loredana Chivu, apariție incendiară în cea mai provocatoare lenjerie intimă! Parcă nu are nimic pe ea / FOTO

Loredana Chivu a încins atmosfera la maximum într-un restaurant unde a defilat mai mult goală.

Loredana Chivu, apariție incendiară în cea mai provocatoare lenjerie intimă! Parcă nu are nimic pe ea / FOTO

Loredana Chivu nu ține cont de nimeni și nimic atunci când vine în discuție subiectul senzualității. Diva noastră s-a afișat într-un set de lenjeie intimă care parcă a intrat la apă, aproape inexistent. Fanii și-au putut imagina cu ușurință ce se află sub cele două piese de lenjerie.

Loredana Chivu este reprezentanta celui mai provocator stil. Vedeta nu are limite atunci când se simte atrăgătoare. Blondina atrage toate privirile cu formele ei apetisante și putem spune că își merită pe deplin statutul de cea mai apetisantă femeie din showbiz.

Trebuie să recunoaștem că vizitele la medicul estetician au avut un rezultat ca la carte. Loredana știe foarte bine cea vrea, astfel că nimic nu i-a stat în cale în momentul în care a decis să se tuneze din cap până în picioare.

Loredana nu este deloc adepta aparițiilor obișnuite, căci de fiecare dată diva iese din tipar cu ținutele ei super mulate, care îi scot în evidență toate formele. De data aceasta, situația stă puțin diferit, pentru că nu mai putem face referire la o ținută, ci, mai degrabă, la un ”strict necesar” astfel încât zonele intime să-i fie acoperite.

Loredana Chivu, apariție de infarct

Loredana Chivu nu se joacă cu jumătăți de măsură, astfel că tot ceea ce face ea este la superlativ! Imaginile despre care vorbim sunt cel puțin răvășitoare pentru toți admiratorii ei din mediul online. Și asta nu este tot, pentru că fosta asistentă TV a făcut tot acest show într-un restaurant.

Fotografiile de mai jos reprezintă dovada vie a faptului că Loredana Chivu își dorește să iasă la înaintare cu tot ceea ce are mai frumos și mai… dotat. Bustul destul de generos și talia de viespe o încadrează în categoria celor mai voluptoase și tunate femei din România.

Loredana Chivu, apariție incendiară în cea mai provocatoare lenjerie intimă! Parcă nu are nimic pe ea / FOTOLoredana Chivu, apariție incendiară în cea mai provocatoare lenjerie intimă! Parcă nu are nimic pe ea / FOTOLoredana Chivu, apariție incendiară în cea mai provocatoare lenjerie intimă! Parcă nu are nimic pe ea / FOTO

Vedeta și-a făcut apariția într-un restaurant într-o ”ținută” impecabilă din cap până-n picioare. De la păr, machiaj și până la încălțările pe care le poartă, totul este din același film.