Loredana Chivu, condiții pentru viitorul iubit. Cum arată pentru ea bărbatul perfect: „Dacă nu ești …”

Loredana Chivu are pretenții mari de la viitorul iubit.

Loredana Chivu, condiții pentru viitorul iubit. Cum arată pentru ea bărbatul perfect: „Dacă nu ești..."

Loredana Chivu este gata să înceapă o nouă relație. Cel puțin asta reiese din declarațiile pe care le-a făcut în ultima vreme. Ea le-a spus fanilor de pe rețelele de socializare cum ar trebui să fie noul ei iubit. Acesta trebuie să îndeplinească o condiție esențială.

Orice bărbat care nu respectă asta, nu este potrivit pentru ea. Unii au spus despre ea a că a dat dovadă că este o femeie posesivă. Să fie oare așa?

Loredana Chivu vorbește despre bărbatul perfect pentru ea

Este una dintre cele mai atrăgătoare femei din lumea mondenă. Diva are niște forme de invidiat, care stârnesc imaginiția tuturor masculilor, fără niciun fel de îndoială. Mulți bărbați ar da orice să fie cu ea, dar blondina nu are ochi pentru niciunul.

Momentan este singură și nu are de gând să fie cu nimeni. Se simte bine singură, dar este și deschisă unei noi relații.

„Rămâi singur până când cineva se va potrivi cu loialitatea ta. Nu mai vreau să știu ce a fost, de azi contează doar ce este. Sunt singură pentru că cer prea mult… știi, fără jocuri, sinceritate, respect… mult prea mult.”, spunea ea acum ceva timp.

Loredana Chivu, condiții pentru viitorul iubit. Cum arată pentru ea bărbatul perfect: „Dacă nu ești..."

Loredana Chivu are succes pe toate planurile, mai puțin în dragoste. Vedeta nu se grăbește în acest sens, deși ar putea avea aproape toți bărbații la picioare la cât de bine arată. În ciuda faptului că este una dintre cele mai sexy femei din România, ea este încă singură.

Acest lucru se întâmplă, probabill, din cauză că are pretenții destul de mari de la oamenii din jurul ei, chiar și de la viitorul iubit. Recent, ea a făcut declarații surprinzătoare pe InstaStory. Le-a povestit fanilor săi cum ar vrea să fie cel de lângă ea.

Frumoasa vedetă a dat de înțeles că iubitul ei trebuie să fie obsedat de ea. Dacă nu se întâmplă acest lucru, ei bine el nu este cel cu care ar vrea să își petreacă timpul.

„Dacă nu ești obsedat de mine, nu ești genul meu!”, este mesajul postat de Loredana Chivu pe contul ei de Instagram.